Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Αυτός είναι ο 29χρονος που έδινε ναρκωτικά και βίαζε ανήλικες (φωτο)

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 29χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκων δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. στη δημοσιότητα. 

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορήθηκε από ανήλικη ότι της έδωσε ναρκωτικά και την βίασε έδωσε η Αστυνομία στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πέτσουλα, του Νικολάου και της Σοφίας, γεννημένο στις 5 Φεβρουαρίου 1989, στην Αθήνα.
Ο νεαρός κατηγορείται ότι παρέσυρε στο διαμέρισμά του δύο ανήλικες (15 και 16 ετών) τις οποίες γνώρισε μέσω διαδικτύου και, αφού τους έδωσε ναρκωτικά, τις βίασε και συνελήφθη στη Δάφνη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.(Σχετικό το από 6-2-2018 Δελτίο Τύπου).
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Πέτσουλας  Κωνσταντίνος - βιαστής ανηλίκων - ναρκωτικά
Ο 29χρονος μεταφέρθηκε χθες στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, χρονικής διάρκειας μέχρι 6-8-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις