Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Θαυμάστε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σκέτη Αρετή…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
AYTA EINAI ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ
Ψήφισε όλα τα  μνημόνια ο ΠτΔ και στη Βουλή στο πρώτο μνημόνιο δεν ήξερε να εξηγήσει τι είναι αναγκαστικός νόμος! Τέρας μόρφωσης.
Είτε δεν ήξερε τί να πεί είτε έλεγε ψέμματα. Ωραίο ύφος και ήθος έχει πάντως.
Πώς είναι δυνατόν ένας τέκτονας να υπογράφει μνημόνια; Δεν τον έχουν μάθει στη Στοά ότι ένας τέκτονας πρέπει να σέβεται το Σύνταγμα; Να παραδίδεις εθνική κυριαρχία με 151 ψήφους και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ είναι συνταγματικά ορθό; Αίσχος.
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΕ ΟΛΑ
H χώρα μας είναι κάτω απο τον διεθνή μέσο όρο σε όλα. Κανένας δεν πρέπει να βγάζει έξω τον εαυτό του απο το αποτέλεσμα.  Μη πουλάμε υφάκι. Δεν δίνει φαγητό αυτό.
Στην Ελλάδα όλα πωλούνται επι πιστώσει, καρέκλες, διπλώματα, μισθοί, τα πάντα. Για το λόγο αυτό, όταν πάρει φωτιά η χώρα, δεν θα υπάρχει άνθρωπος να τη σβύσει. Στις θέσεις κλειδιά είναι οι άχρηστοι, αυτοί που με το λαδάκι βολεύτηκαν και στέρησαν τη χώρα απο τους άξιους.
Θεωρίες που δεν βγαίνουν στη πράξη είναι ψεύτικες και ψεύτες είναι και αυτοί που τις λένε.Αλήθεια είναι να μη κάνεις λάθη. Μπορείς; Ξέρεις να μετράς το σωστό ή σε νάρκωσαν και σου είπαν ότι μέτρο σε αυτό δεν υπάρχει; Γιατί τους πίστεψες;
Δώσε βραβείο να τον ανεβάσουμε τον κεφτέ…
Το Σύμπαν πάντως τους “τέκτονες” δεν τους αγαπά και τους το δείχνει συνέχεια γελοιοποιώντας τους καθημερινά.  Αυτοί δεν το βλέπουν, γιατί στο Σύμπαν που ζούν, το φώς είναι λίγο αλλά έτσι είναι. “Συνάντησα το Ρουβά γιατί με κάλεσε στο γάμο του;” Σε ποιά Στοά είπαμε;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ
Ο κόσμος βλέπει τις πράξεις και τα λόγια του καθενός, τη συνέπεια του, τις αποφάσεις ευθύνης “αν” υπάρχουν και κρίνει, ποιός έχει γεννηθεί ελεύθερος και ποιός διχάζει για να φαίνεται ελεύθερος, ποιός είναι βλάκας και ποιός πληρώνεται για να μιλάει σαν βλάκας, ποιός έχει δώσει ένα τρίς ευρώ σε κοιτάσματα και τον κρύβουν οι μασέλες και ποιόν ηλίθιο δείχνουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής να κυλιέται στα χαλιά ενώ ο κόσμος πεινάει.
Και στη χούντα διέτασσαν να αγνοούν τι λέει ο κόσμος. Και οι τρείς της χούντας τέκτονες ήταν Και η Κύπρος έμεινε μισή Και τώρα ο Σακελαρίου του ΣτΕ λέει  από άγνοια κινδύνου “αγνοείστε τον κόσμο τι λέει” Και τότε η Ακαδημία Και η Εκκλησία με τη χούντα ήταν.
Δεν υπήρξε ποτέ μεταπολίτευση. Αλλαγή φρουράς έγινε.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Κάθε απόκλιση απο το σωστό εκφράζεται σε ΜΙΖΑ.
Ο Πρόεδρος και ο αρχιεπίσκοπος εμφανίζουν τελευταία συχνά επικίνδυνες κλίσεις. Τι  να θυμηθώ πάλι; Όπου κοιτάω βλέπω. Οι εξελίξεις που έρχονται θα βρούν πολλούς νεκρούς πάνω στις καρέκλες.
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠτΔ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ; ΠΟΥ ΖΕΙ;
Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί.
Οι ανώτεροι δικαστικοί έχουν παραγνωρίσει τις ικανότητές τους. Δεν είναι και οι μόνοι. Παράγουν κάτι και δεν το ξέρω; Ο κόσμος τους φτύνει κάθε μέρα και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Λένε ο ένας στον άλλο, “μην ακούτε τί λέει ο κόσμος για μας” και απο μόνοι τους έχουν περιθωριοποιηθεί. Ο ρόλος τους δεν είναι αυτός. Η τήβεννος δεν κάνει τον δικαστή, οι “βιβλιοθήκες” και οι “σωστές” αποφάσεις μπορεί.
Έγινε μέχρι τώρα με απαίτηση τής Μεγάλης Στοάς των δικηγόρων καμμία σοβαρή έρευνα για τις “βιβλιοθήκες” στο Δικαστικό σώμα; Τα 700 άγνωστα δίς ευρώ στον πρϋπολογισμό απο πού προέρχονται; Δεν το έχει προσέξει αυτό ο ΠτΔ, που είναι και δικηγόρος;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
Είναι όλοι μια παρέα και είναι όλοι παντελώς ανίκανοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε σύνθετη κατάσταση. Οι εξελίξεις διεθνώς τους ξεπερνούν καθημερινά. Είναι της φάπας. Να κάνουν στην άκρη. Άλλη οδός δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις