Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοί θα είναι οι στρατιώτες του Παγκόσμιου κράτους (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Το Παγκόσμιο κράτος έρχεται και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πολίτες του κόσμου θα έχουν ίδιες συνήθειες. Το αν θα γίνει σύντομα η δημιουργία της παγκόσμιας χούντας
κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Τα πράγματα δεν πάνε καλά σε αυτό τον κόσμο και αυτό είναι ολοφάνερο.
Συνεχώς ακούμε για την εξέλιξη της ρομποτικής τεχνολογίας και για την λεγόμενη Τεχνητή Νοημοσύνη.
Γενικά, η τεχνολογία εννοείτε ότι δεν είναι κάτι κακό αφού χωρίς αυτή ο άνθρωπος δεν εξελίσσεται. Το κακό είναι η τεχνολογία να χρησιμοποιεί τον άνθρωπο και να μην γίνεται το αντίθετο. Η λεγόμενη Παγκόσμια τάξη θέλει να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση με την βοήθεια της τεχνολογίας. Το ότι υπάρχει η επιθυμία να δημιουργηθεί παγκόσμια κυβέρνηση δεν είναι κάτι άγνωστο αλλά κάτι ευρέως γνωστό, αφού έχουμε ακούσει μέχρι και Έλληνα πρωθυπουργό να αναφέρεται σε αυτήν.
Για να πετύχει μια Παγκόσμια κυβέρνηση θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή θρησκεία η οποία θα καλύπτει τις πνευματικές ανησυχίες των ανθρώπων. Για να πετύχει το σχέδιο «πανθρησκεία»  θα πρέπει να γίνει η ένωση όλων των θρησκειών.
Όπως είναι λογικό δεν γίνεται να υπάρξει παγκόσμια κυβέρνηση ή παγκόσμιο κράτος αν θέλετε, χωρίς να υπάρχει και ένας παγκόσμιος και αδίστακτος στρατός. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι δεν είναι ψυχροί και γενικά είναι ανυπάκουοι οπότε δεν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να είναι μέλη του παγκόσμιου στρατού. Παρακάτω θα δείτε με ποιο τρόπο το παγκόσμιο κράτος θα καταφέρει να έχει τον απόλυτο έλεγχο μέσω της χρήσης της τεχνολογίας.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ (ΕΔΩ)
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις