Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή η εφαρμογή σώζει κόσμο από την πρόωρη εκσπερμάτιση!

Το Pea θέλει να έχεις διάρκεια στο κρεβάτι. Και ξέρει πως να σε βοηθήσει.
Εντάξει παιδιά, δεν υπάρχει λόγος ντροπής. Μπορεί να συμβεί σε όλους. Η πρόωρη εκσπερμάτιση δεν έχει ηλικία -σχεδόν- και το 90% των λόγων για τους οποίους συμβαίνει είναι καθαρά ψυχολογικοί. Είναι αυτή η φάση που δεν θες να κρατηθείς, αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμός σου είναι τόσο έντονοι που σκας σαν την σαμπάνια της Πρωτοχρονιάς. Οκ.

Να λοιπόν που βρέθηκε ένας τρόπος για να «γυμνάσεις» σωστά τον καλύτερο σου φίλο. Έχουν βγει εφαρμογές για εκατό χιλιάδες βλακείες έτσι δεν είναι; Το «Pea» ωστόσο είναι μία εφαρμογή που στοχεύει να γίνει σύμμαχος στις «δύσκολες» νύχτες. Με την βοήθεια του ειδικού συμβούλου που εμφανίζεται στο app, παρουσιάζονται τεχνικές για ασκήσεις kegel και μαθήματα ελέγχου για τη στύση σου. Τόσο μπροστά είναι αυτό το app, που προσφέρει και χρήσιμα tips για τον αυνανισμό σου ώστε να μεγαλώσει η διάρκεια.
get pea

Τέλος, το app κρατάει αρχείο με τους «χρόνους» σου μετά από κάθε φορά που βγάζεις τα μάτια σου. Ελπίζουμε να υπάρχει κάποια αυτόματη ρύθμιση γιατί εκείνη την ώρα δεν υπάρχει μυαλό για κινητό.
get pea 1

Το Pea διατίθεται μέσω του App Store, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να το εγκαταστήσεις.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ:


Η βιολογική λύση για προβλήματα στύσης και πρόωρης εκσπερμάτισης που κάνει τα χάπια και τα χημικά φάρμακα να μοιάζουν απλές καραμέλες καραμέλες


Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα της στυτικής αδυναμίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης είναι τα χημικά σκευάσματα και τα φάρμακα.
Κι όμως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ένα προϊόν που δεν είναι ούτε φάρμακο αλλά ούτε περιέχει και καμία χημική ουσία και τα αποτελέσματά του, είναι περισσότερο από εντυπωσιακά και μάλιστα κάνει τα χημικά σκευάσματα να μοιάζουν με απλές καραμέλες μπροστά του.
Συγκρίνοντας λοιπόν τις δύο λύσεις και βλέποντας τα αποτέλεσμα τα που είχαν, καταλήξαμε στα εξής:
Το Epimedium είναι εντελώς ακίνδυνο και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια σε σχέση με τα γνωστά χημικά χαπάκια που παρουσιάζουν ταχυπαλμία και επιληπτικά συμπτώματα με κίνδυνο στην υγεία και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Επίσης τα συγκριτικά αποτελέσματα ανάμεσα στο Epimedium και στα χημικά σκευάσματα ήταν διαφωτιστικά για να βγάλει κανείς εύκολα το συμπέρασμά του. Το Epimedium χαρίζει μία αίσθηση δύναμης σε όλο τον οργανισμό και αυξάνει την όρεξη για ερωτική επαφή, ενώ τα χημικά σκευάσματα το μόνο που προσφέρουν είναι μία μόνιμη στύση περιορισμένης διάρκειας προκαλώντας στον οργανισμό μας μία πλασματική παραισθησιογόνα αίσθηση δύναμης.
Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο και αυτό μάλιστα που κάνει και την χαώδη διαφορά ανάμεσα στα δύο ήταν το γεγονός ότι το Epimedium έχει δράση μέχρι και 48 ώρες μετά την κατάποση του χωρίς να έχουμε μία μόνιμη στύση που προκαλεί την αμηχνία μας μπροστά σε άλλυς ανθρώπους. Αντιθέτως τo Epimedium παρέχει στον οργανισμό όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στο ερωτικό κάλεσμα των ορμονών όταν υπάρχει εγκεφαλική εντολή. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό που κάνει είναι να μας βγάζει ασπροπρώσοπους χωρίς να έχουμε τον κίνδυνο να εκτεθούμε όταν υπάρχει εγκεφαλική σεξουαλική διέγερση. Από την άλλη μεριά τα χημικά σκευάσματα επικεντρώνονται μόνο στην σωματική ανταπόκριση με μόνιμο αποτέλεσμα στύσης μέχρι να εξασθενίσει η δράση του.
Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι η Αμερικανική ένωση βιολόγων και χημικών έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο συλλεκτικό τεύχος από το επιστημονικό της περιοδικό το οποίο εκδίδεται μόνο μία φορά τον χρόνο στο συγκεκριμένο προϊόν ονομάζοντάς μάλιστα “το superfood του 21 πρώτου αιώνα”..
Το στοιχείο που εντυπωσίασε και την επιστημονική κοινότητα σε συνδυασμό με τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματά που έχει σε σχέση με τα χημικά σκευάσματα είναι ότι έχει 4 δράσεις μαζί. Γεγονός που δεν υπάρχει σε κανένα από τα χημικά σκευάσματα στον κόσμο σε τέτοιο βαθμό.
Μπορεί και λύνει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας σε βαθμό που θα εντυπωσιάσει τον οποιοδήποτε. Μπορεί και λύνει προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης χαρίζοντας επιπλέον εώς και 45 λεπτά δράσης. Είναι εξίσου εντυπωσιακό στον γυναικείο οργανισμό αυξάνοντας της λίμπιντο. Και τέλος ενδυναμώνει και αυξάνει την δράση των σπερματοζωαρίων μέχρι και 400%.

Μπορείτε να δείτε το προϊόν εδώ με όλες του τις λεπτομέρειες:

Tις δράσεις του και την σύνθεσή του η οποία αποτελείται από αρκετά βότανα και εκχυλίσματα βοτάνων. Ωστόσο οφείλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή και για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τον σωστό σύνδεσμο πώλησης του προϊόντος διότι έχουν παρουσιαστεί κρούσματα απομίμησης του προϊόντος ακόμα και σε φαρμακεία και πολλά e-shops.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις