Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΤΙΚΕ... Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΡΟΥΣΚΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ο υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 και εγκάθετος των τραπεζιτών, συμβολαιογράφος Ρούσκας, χρησιμοποιώντας τη
σφραγίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών δημοσίευσε μια καπάπτυστη, υβριστική, ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και τη σημερινή δράση μας ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και ιδίως ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στην Κυψέλη για χρέος περίπου 69000 ευρώ στο ιρλανδικό fund, Polis dania.
Ο Ρούσκας μεταξύ των κατάπτυστων και ψευδών που ανέφερε, είπε ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός δήθεν είχε ήδη αναβληθεί, γεγονός που δήθεν γνωρίζαμε.

Ο πλειστηριασμός αυτός όχι μόνο δεν είχε αναβληθεί, αλλά επιπλέον ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, παρόλο που η συμβολαιογρλαφος Σγούρα Βαρβάρα ήταν επί ώρες μαζί μας στη ΓΑΔΑ (τις ώρες που προβλεπόταν ότι πραγματοποιούσε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό).

Συριζα, τραπεζίτες και η κλίκα των 30 πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων των Αθηνών νομίζουν ότι με την γκεμπελίστικη προπαγάνδα τους θα διασώσουν τα προσχήματα και θα πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα του Κινηματός μας.

Εδώ η απόδειξη του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε, κάτι που ακυρώνει εμφατικά την ανακοίνωση του Ρούσκα και της παρέας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις