Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Δήλωσή μου, ως Προέδρου του κόμματος της «Ελλήνων Πολιτείας» προκάλεσε έναν στοχευόμενο χαμό...

Δήλωσή μου, ως Προέδρου του κόμματος της «Ελλήνων Πολιτείας» προκάλεσε έναν στοχευόμενο χαμό από την κυβέρνηση που μετέτρεψε την τρίχα και την έκανε τριχιά!

Η δήλωσή μου για τις “σφαίρες”, βεβαίως και δεν εννοούσε πραγματικές σφαίρες! Είχε αλληγορική σημασία και η πραγματική απόδοση της δηλώσεώς μου είναι: “…θα πολεμήσουμε τον εχθρό και τον κάθε προδότη σκληρά, με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο”!
Η παραπάνω διορθωμένη διατύπωση απηχεί το πνεύμα και την φιλοσοφία του κόμματος της «Ελλήνων Πολιτείας» και αποδίδει το αληθές νόημα της δηλώσεώς μου! 
Η δήλωσή μου, που προκάλεσε τον χαμό στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, στην αναζήτηση εξιλαστήριου θύματος, μπροστά στην μεγάλη αντίδραση του λαού μας, που θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Σύνταγμα για την Μακεδονία μας, δεν έγινε με καμιά πρόθεση για να διαπραχθεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα ή να προκαλέσει/προσκαλέσει τον οιονδήποτε στη διάπραξη οιουδήποτε αδικήματος!
Δηλώνω ότι, η «Ελλήνων Πολιτεία» κινείται και θα συνεχίσει να κινείται εντός του πλαισίου της νομιμότητας, που καθορίζεται από το Σύνταγμά μας και τους Νόμους της Πατρίδας μας!

Η Πρόεδρος 
Νίνα Παυλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις