Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Αγωνιστική υποδοχή… στον Τσίπρα


Αγωνιστική υποδοχή… στον Τσίπρα

Θα υποδεχθούμε τον Τσίπρα όπως πρέπει», λένε οι συλλογικότητες της Πελοποννήσου

 


Αγωνιστική υποδοχή επιφυλάσσουν οι συλλογικότητες της Πελοποννήσου στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι συλλογικότητες και οι φορείς της Αρκαδίας, αλλά και της Αργολίδας, της Μεσσηνίας και της Κορίνθου, έχουν λάβει θέση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπαν χθες κατά την ευρεία σύσκεψή τους στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, μόνο για ανάπτυξη δεν μπορεί να κάνει λόγο αυτή η κυβέρνηση.
Ο κ. Αλεξανδρής, περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Αρκαδίας, μας μίλησε για την πρόθεση των συλλογικοτήτων να διοργανώσουν αγωνιστική κινητοποίηση την ημέρα που θα βρίσκεται ο Τσίπρας στην Τρίπολη: «Αντιδρούμε στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στην αντιλαϊκή τους πολιτική. Μιλάνε για ανάπτυξη την ώρα που γίνεται η πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων, στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης και που οι πλειστηριασμοί γενικεύονται και γίνονται καθολικά ηλεκτρονικά. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία. Η ανάπτυξή τους στηρίζεται εις βάρος των δικαιωμάτων του λαού και των εργαζομένων, οι πολίτες θα υποδεχθούν έτσι όπως πρέπει τον Τσίπρα».
Ο κ. Παντελής Κοκκινόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου και μέλος του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, σχολίασε: «Έχουμε ανάπτυξη του εξευτελισμού, της φτωχοποίησης, της πώλησης δημοσίων και ιδιωτικών αγαθών, όπως είναι η ιδιωτική κατοικία. Η ανάπτυξη αυτή είναι για τα συμφέροντα του λαού ή κάποιας παρέας; Είμαστε εδώ για να σταθούμε απέναντι στα θα, θα, θα… κάποιων που θέλουν να κλέψουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού».

Στεκόμαστε απέναντι με όλες τις δυνάμεις μας. Κάποιοι, και είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτούς, είμαστε υπόδικοι επειδή αντισταθήκαμε στην πώληση ενός λαϊκού σπιτιού.
Ο κ. Θανάσης Πετράκος, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας, έκανε λόγο για ένα κακοπαιγμένο σίριαλ που δεν έχει τίποτα να δώσει στην Πελοπόννησο:
Μνημόνια και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί. Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα των μονάδων της ΔΕΗ και το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και τη συνεχιζόμενη λιτότητα και υπερφορολόγηση.
 
Και αυτή η κυβέρνηση κάνει τα ίδια με τις προηγούμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις