Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

EKTAKTO Επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχθηκε λίγο μετά τις 15:30 το Σάββατο (03/02) το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη κοντά στην Ακρόπολη.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τα «Νέα», νεαροί πέταξαν μπογιές στην είσοδο του σπιτιού του γνωστού μουσικοσυνθέτη, ενώ έγραψαν κι ένα απειλητικό μήνυμα με σπρέι στον τοίχο, το οποίο έγραφε: «Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος»
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ταυτότητα και ο αριθμός των δραστών δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μίκης Θεοδωράκης  είναι καλά στην υγεία του και, ασφαλώς, μετά από την επίθεση, ετοιμάζεται με ακόμα υψηλότερη αποφασιστικότητα για το συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στις 14:00 την Κυριακή (04/02) στο Σύνταγμα.




Μίκη Θεοδωράκη -Τι απαντά ο ίδιος 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο, και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος». Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο που θέλει την Κυριακή να είναι στο Σύνταημα απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις