Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ένοπλα τμήματα από τη Συρία μπήκαν στην Αφρίν για να πολεμήσουν Τούρκους! Φωτογραφίες

Ο Ερντογάν διαβεβαιώνει ότι ο Πούτιν εμπόδισε την ανάπτυξη στρατευμάτων της Συρίας στην Αφρίν. Το Reuters μεταδίδει φωτογραφίες από ένοπλα τμήματα που έχουν μπει στην Αφρίν!

Πληροφορίες που μεταδίδει το haber.sol.org.tr επιβεβαιώνουν το Reuters και αναμεταδίδουν τις δηλώσεις του εκπροσώπου του YPG Birusk Heseke, σύμφωνα με τις οποίες “δυνάμεις της Συρίας έφθασαν στην Αφρίν”.
Ο Heseke δήλωσε ότι οι δυνάμεις που θα εγκατασταθούν στην Αφρίν είναι  «από οργανώσεις συνδεδεμένες με το στρατό της Συρίας». Πρόκειται απ΄ ότι φαίνεται για «τοπικές δυνάμεις πολιτοφυλακής» που «θα πολεμήσουν για τον λαό της Αφρίν και την ενότητα της Συρίας», όπως λένε οι Κούρδοι.
Ο εκπρόσωπος του YPG δήλωσε πως “δεν υπάρχει συμφωνία με τη Συρία , μόνο οι εθελοντές που ήθελαν να έρθουν στην Αφρίνη από το Χαλέπι, έχουν καταφθάσει”.
Απ΄  αυτές τις αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες, προκύπτει ότι η Συρία έχει στείλει ένοπλα τμήματα να ενισχύσουν τους Κούρδους στην Αφρίν. Μπορεί να μην είναι τμήματα από τις ΕΔ της Συρίας, αλλά πρόκειται για εμπειροπόλεμους μαχητές. Ο Πούτιν την αποστολή αυτών των τμημάτων φαίνεται ότι δεν την εμπόδισε. Ο Ερντογάν μπορεί να ΄ναι καθησυχαστικός προς το εσωτερικό της χώρας του. Μάλλον όμως πρέπει να ΄χει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι που ο ίδιος επέλεξε να παίξει γίνεται πιο δύσκολο. Περίπλοκο ήταν από την αρχή του.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις