Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Έπος...η τσιγκουνιά του - Έδωσε λεφτά για να αγοράσει μια από τις ακριβότερες Ferrari και την άφησε ανασφάλιστη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έχει μια από τις 499 Ferrari 458 Speciale Aperta που υπάρχουν παγκοσμίως. Ένα supercar που κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο.
Κι όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε τα χρήματα να το αγοράσει, αλλά τον έπιασε η τσιγκουνιά στην… ασφάλεια, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί από την αστυνομία του Λονδίνου ως ανασφάλιστο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη δίπλα στην πλατεία Berkeley στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο οδηγός της Ferrari προσπαθούσε να παρκάρει πίσω από μια Porsche 918 Spyder, την οποία οδηγούσε ο πατέρας του. Για κακή του τύχη όμως μπόδιζε όμως την κυκλοφορία. Έτσι, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, του ζήτησαν τα απαραίτητα χαρτιά και τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από έναν εκπρόσωπο της Scotland Yard.
Στο σημείο έσπευσε γερανός που φόρτωσε τη Ferrari 458 Speciale Aperta.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Η κατάσχεση του πανάκριβου αυτοκινήτου όπως ήταν φυσικό κέντρισε την προσοχή των περαστικών που συγκεντρώθηκαν γύρω από τον γερανό.
Πηγή φωτό και πληροφοριών: Daily Mail
Πηγή βίντεο: Germaniack Spotting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις