Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ερντογάν στέλνει Ειδικές Δυνάμεις στην Αφρίν και σκοτώνει ανήλικους με γερμανικά βλήματα της KMW στα Leopard

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Δεν έγινε ακόμα γνωστή η στάση της Άγκυρας στην απόφαση του ΟΗΕ για εκεχειρία 30 ημερών στη Συρία.  Σύμφωνα, όμως με δημοσιεύματα του Τύπου Ειδικές Δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής (JOH) και της Αστυνομίας (ΡΟΗ) μεταφέρονται  στην περιοχή Islahiye  του Γκαζίαντεπ, στο κέντρο κοινών επιχειρήσεων του υπουργείου εσωτερικών.
Ο τουρκικός Στρατός επιχειρεί από ξηρά και αέρα στο Αφρίν εδώ και 37 ημέρες χωρίς να καταφέρει να διασπάσει την αντίσταση των Κούρδων. Για να δείξει την δύναμη του ο δεύτερος σε μέγεθος στρατός του ΝΑΤΟ επιτίθεται σε αμάχους.
Ο Ερντογάν και η σύζυγος του Εμινέ που δάκρυσαν για τα παιδιά της Παλαιστίνης δολοφονούν ανηλίκους που παίζουν αμέριμνοι στους δρόμους…
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑNF τα βλήματα που χρησιμοποιεί ο τουρκικός Στρατός στα Leopard II είναι τύπου Kassel  και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο  KraussMaffeiWegmann (KWM).Τον τελευταίο μήνα μεταφέρονται στην Τουρκία με την εταιρία DBShenker που ανήκει στους γερμανικούς  σιδηροδρόμους  (Deutsch Bahnn).
Για αυτό ίσως η Καγκελάριος  κατήγγειλε τις σφαγές αμάχων στην Γούτα, αλλά αγνόησε το έγκλημα που διαπράττεται στο Αφρίν.
Στην πολιτική πολλές φορές λέγονται ψέματα. Αλλά υπάρχει και πολιτική που στηρίζεται μόνο στο ψέμα. Για παράδειγμα ο Ερντογάν μόλις κυκλοφόρησαν οι ειδήσεις για την είσοδο των δυνάμεων του Άσαντ στο Αφρίν, δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Πούτιν και τακτοποίησε το θέμα , με την απομάκρυνση των συριακών δυνάμεων από την περιοχή.
Λίγο αργότερα δήλωσε ότι βομβάρδισαν τους πολιτοφύλακες του Άσαντ, οι οποίοι και οπισθοχώρησαν
Για να παραμυθιάσει το φανατικό ακροατήριο του ισχυρίστηκε ότι ο Στρατός κατέλαβε 1000 χωριά στο Αφρίν, αλλά δεν γνώριζε ότι η πόλη αυτή έχει συνολικά μόνο 372 .
Ο λαός τρέφεται με τα ψέματα και βαυκαλίζεται με τους δήθεν λεονταρισμούς και τσαμπουκάδες του σουλτάνου.
Ίσως ενσυνείδητα να πιστεύει στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα , γιατί προσφέρουν μια διέξοδο στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.
Παντού επικρατεί φόβος. Οι άνθρωποι έφτασαν στην παράνοια να θεωρούν εχθρό τους ακόμα και κάποιον που είδαν στον ύπνο τους. Ο Τύπος φιμωμένος, οι Φυλακές ασφυκτικά γεμάτες.
Η εκπαίδευση στο μηδέν. Τα σχολεία δεν προβάλλονται για τις επιτυχίες και τις επιδώσεις των μαθητών τους αλλά για τα περιστατικά βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων.
Η εκμετάλλευση ανηλίκων αυξήθηκε κατά 700% . Καταγγέλθηκαν περίπου 300.000 περιστατικά παρενοχλήσεων.  Ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που παντρεύτηκαν σε παιδική ηλικία ανέρχεται στις 181.000.
Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου  Eylul (9ης Σεπτεμβρίου ) της Σμύρνης  ,Esergul Balci  και οι συνεργάτες ερεύνησαν επί ένα χρόνο την κατάσταση που επικρατεί στην εκπαίδευση των παιδιών στα ιεροσπουδαστήρια και στα σχολεία των διαφόρων θρησκευτικών ταγμάτων. Τα στοιχεία της έρευνας τρομακτικά. Περίπου 2.6εκατ. πολίτες συνδέονται με διάφορα τάγματα! Μόνο στην Κωνσταντινούπολη λειτουργούν 445 τάγματα που εκπαιδεύουν μαθητές  στα φροντιστήρια εκμάθησης Κορανίου. Τα παιδιά αυτά είναι συνήθως προσχολικής ηλικίας…
Η έλλειψη σχολείων και η φτώχια που επικρατεί  στις επαρχίες αναγκάζουν τους γονείς να παραδίδουν τα παιδιά τους στα τάγματα και τις αδελφότητες. Πάνω από ένα εκατ. παιδιά  μεγαλώνουν και εκπαιδεύονται στα τάγματα, μακριά από τα  κανονικά σχολεία.
Η κ. Balci επισημαίνει ότι παραμένει άγνωστος ο τρόπος με τον οποίο θα αξιοποιηθούν τα παιδιά αυτά από τα θρησκευτικά, παραθρησκευτικά κέντρα . Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις διασυνδέσεις που έχουν τα τάγματα αυτά με ομοϊδεάτες τους στο Ιράκ, το Ιράν , τη Συρία και αλλού, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει και απειλή εθνικής ασφάλειας για την Τουρκία.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Αυτή θα είναι η προσφορά του σουλτάνου που προτείνεται στη Βουλή να ανακηρυχθεί Στρατάρχης , χωρίς φυσικά να έχει κερδίσει κανέναν πόλεμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις