Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ... Μαξίμου για το συλλαλητήριο: Ο "σεισμός" που φαντάστηκαν οι Σαμαράς- Μητσοτάκης παρέμεινε ευσεβής πόθο - ανακοίνωσης

"Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, αλλά προσθέτει πως "ο σεισμός
και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τυος τα εσωκομματικά τους".

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη.

Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις