Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

(vid-photos) Κατάρριψη Ισραηλινού μαχητικού F-16 και ελικοπτέρου από ρωσικά αντιαεροπορικά πυρά – Πατήθηκαν οι S-400; Ολονύχτια κόλαση στην Συρία

Του Βασίλη Καπούλα
Ρωσικά αντιαεροπορικά πυρά που τα χειριζονταν Συριακές δυνάμεις
κατέρριψαν σήμερα ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 ενώ έχουμε και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου. Το Ισραήλ επιβεβαίωση την κατάρριψη του μαχητικού. Υπάρχουν πληροφορίες για ενεργοποίηση των S-400. Πάντως στο βίντεο ακούγεται το αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir να γαζώνει τον συριακό ουρανό.
Δείτε το Βίντεο
Το Ισραήλ βομβαρδίζει στη Συρία ιρανικούς στόχους ενώ ένα ιρανικό UAV διείσδυσε στον ισραηλινό εναέριο χώρο.
Το Ισραήλ έχει πάνω από μία απώλεια. Υπάρχουν πληροφορίες και για κατάρριψη ελικοπτέρου.

Υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.
Το μαχητικό έπεσε μέσα στο βόρειο Ισραήλ ενώ οι σειρήνες πολέμου ηχούν στην χώρα στην περιοχή Beit Shean.
Σειρήνες κόκκινου συναγερμού σήμαναν σε πολλές περιοχές κατά μήκος του βόρειου Ισραήλ, αρχικά στην πόλη Beit She’an και αργότερα στις γύρω περιοχές και στα υψίπεδα του Γκολάν.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην Haaretz ότι άκουσαν πολλές εκρήξεις και ανέφεραν έντονη εναέρια δραστηριότητα στην περιοχή κοντά στα σύνορα Ιορδανίας και Συρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να αναιχαιτίσουν τον αντιαεροπορικό πύραυλο αλλά η αντιπυραυλική ασπίδα απέτυχε.
Ολονύχτια κόλαση φωτιάς στην Συρία καθώς το Ισραήλ βομβάρδισε ιρανικούς στόχους και συγκεκριμένα το σημείο εκτόξευσης του ιρανικού UAV στην αεροπορική βάση Τ4 στην κεντρική Συρία.
Οι Ισραηλινοί είναι εξοργισμένοι και μιλάνε για ιρανικές επιθέσεις στο Ισραήλ με βάση από τη Συρία.
Πυκνά αντιαεροπορικά πυρά σκέπασαν την περιοχή ενώ αυτή τη στιγμή στα Υψώματα του Γκολάν επικρατεί κόλαση φωτιάς.
Σφοδρές μάχες μεταξύ των ισλαμιστών και του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ.
Από σήμερα όλα αλλάζουν στην Συρία…
Στο νοσοκομείο οι Ισραηλινοί πιλότοι
Δείτε Βίντεο από το σημείο της κατάρριψης του F-16
Πριν την κατάρριψη του ισραηλινού F-16, το Ισραήλ κατέρριψε ένα ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Συρία ενώ έπληξε επίσης, ως αντίποινα, ιρανικούς στόχους στη Συρία, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.
«Ένα μαχητικό ελικόπτερο αναχαίτισε με επιτυχία ένα ιρανικό UAV που είχε απογειωθεί από τη Συρία και διεισδύσει στο Ισραήλ. Το αεροσκάφος εντοπίστηκε εγκαίρως από τα συστήματα αεροπορικής άμυνας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση μέχρι την αναχαίτισή του», αναφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
«Σε απάντηση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ) έπληξαν ιρανικούς στόχους στη Συρία», προστίθεται στην ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ακούστε τι γίνετε στην Συρία






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις