Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο κόσμος χρειάζεται να αντιληφθεί ποιος είναι ο Soros – δήλωσε Nigel Farage

© AFP 2018 / ERIC PIERMONT Ο Ουγγρικής καταγωγής Πρόεδρος της εταιρείας Διαχείρισης Κεφαλαίων του Soros, ο George Soros.
Ευρώπη [1]
Αντί να προσπαθεί  να ανακαλύψει  τους υποτιθέμενους «δεσμούς της Ρωσίας  με τον Donald Trump, ο κόσμος θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθεί περισσότερο σε αυτό που κάνει ο δισεκατομμυριούχος

πολιτικός ακτιβιστής George Soros», δήλωσε ο πρώην ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου Nigel Farage.
Σε σχόλια που μεταδόθηκαν από το  Fox News την Κυριακή, ο Farage δήλωσε ότι παρόλο που ο Soros δεν έκανε τίποτα παράνομο, « τα Εθνικά  κράτη -Δημοκρατίες » θα πρέπει να ανησυχούν για τα δισεκατομμύρια που ο 87χρονος χρηματοδότης έχει δαπανήσει παγκοσμίως για αριστερές αιτίες .
«Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ποιος είναι ο George Soros και πόσο μεγάλος  είναι ο οργανισμός  του (Open Society Foundations) [2]», προειδοποίησε ο Farage.
«Σε μια εποχή όπου ένα μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν εμμονές  για τη συμπαιγνία  της Ρωσίας, απαιτείται μια έρευνα για το τι ακριβώς έχει κάνει η Ανοιχτή Κοινωνία- open society», πρόσθεσε.
Ο Nigel Farage [3] κατηγόρησε επίσης τον Soros, που έχει γεννηθεί στην  Ουγγαρία, για χρηματοδότηση  οργανισμών, οι οποίοι επιδιώκουν να ανατρέψουν την ψηφοφορία του Βρετανικού λαού για το Ηνωμένο Βασίλειο να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε η Fox News.
Ο George Soros, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι είναι περήφανος που έχει δωρίσει £ 400,000 ($ 553,000) στην  εκστρατεία αντι-Brexit. Ένας πρώην πρόσφυγας από την κομμουνιστική Ουγγαρία, ο οποίος κατόρθωσε να κερδίσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια ως κερδοσκόπος νομισμάτων έναντι της Βρετανικής  λίρας στη μαύρη Τετάρτη στις  16 Σεπτεμβρίου 1992, ο Τζωρτζ Σόρος πιστεύει ότι η ψηφοφορία για την αποχώρηση από την ΕΕ το 2016 ήταν ένα τραγικό λάθος, που θα  αποδυναμώσει το Ηνωμένο Βασίλειο.
«Δεν πιστεύει σε αυτό που ονομάζει ο ίδιος « εθνικισμό »[ή] αυτό που αποκαλώ  « Εθνικό κράτος- Δημοκρατία », δήλωσε ο Farage, προσθέτοντας ότι ο Σόρος τάσσεται υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της» μαζικής μετανάστευσης «προκειμένου να» ξεφορτωθεί το Εθνικό  κράτος. «
Διαβάστε Περισσότερα: Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Soros για την αποτροπή της εκστρατείας του για την απέλαση των μεταναστών [4]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις