Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Δημήτρης Στρατούλης στους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA!


Ο Δημήτρης  Στρατούλης στους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA!

Να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα 17 μηνών των εργαζομένων του MEGA

Η ΛΑΕ με τον Δημήτρη  Στρατούλη στους απλήρωτους

εργαζόμενους του MEGA!


Ο Δ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ, επισκέφτηκε τους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA, που έχουν κατασκηνώσει εδώ και 20 ημέρες έξω από τα γραφεία του ομίλου της MOTOR OIL, ιδιοκτησίας ενός εκ των μεγαλομετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., που ανήκει το MEGA, Γ. Βαρδινογιάννη, διεκδικώντας τους δεδουλευμένους μισθούς των 17 μηνών.
Ο Δ. Στρατούλης ανέφερε στους εργαζόμενους του MEGA, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Σας μεταφέρω την πλήρη πολιτική στήριξη και αλληλεγγύη της Λαϊκής Ενότητας στο αίτημά σας για άμεση πληρωμή από τους μεγαλομετόχους του MEGA των δεδουλευμένων σας, των 17 μηνών απλήρωτης εργασίας σας.
Είναι απαράδεκτο και εξωφρενικό οι μεγαλομέτοχοι συνιδιοκτήτες του MEGA (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Σαββίδης) να πετάνε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο και να αφήνουν τους 420 εργαζόμενους τους MEGA απλήρωτους για 17 μήνες και σε άμεσο κίνδυνο ανεργίας, αφού το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο στις 27 Φλεβάρη, επειδή οι συνιδιοκτήτες του δεν κατέθεσαν αίτηση αδειοδότησής του.
Είναι, επίσης, απαράδεκτο που από τη μία η πολιτική σκοπιμότητα κυβέρνησης - τραπεζών και από την άλλη τα επιχειρηματικά παιχνίδια των μετόχων – καναλαρχών του MEGA έχουν φέρει σε οικονομική εξαθλίωση, απόγνωση και απελπισία τους εκατοντάδες εργαζόμενους του MEGA, που εξακολουθούν να αγωνίζονται για την εργασία τους.
Καλούμε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα την Υπουργό Εργασίας να σταματήσουν να κάνουν τον τροχονόμο στις αυθαιρεσίες μεθοδεύσεις των μεγαλομετόχων ιδιοκτητών του MEGA και να διασφαλίσουν την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και την πληρωμή των δεδουλευμένων των 420 εργαζομένων του MEGA».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις