Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Παράσταση-σοκ στο κέντρο της Αθήνας - Μάγος κρεμιέται στη σκηνή - ΦΩΤΟ


Απίστευτα κόλπα
Αλλά αυτό είναι το τέλος της παράστασης «Χειραγώγηση του νου» και το... προδώσαμε νωρίς! Η αρχή είναι αλλιώς και δεν προϊδεάζει κανέναν για το τι θα επακολουθήσει! Ολα ξεκινούν για τους
ανυποψίαστους με απίστευτα κόλπα ελέγχου της σκέψης! Το show είναι διαδραστικό από την αρχή ως το τέλος, με τον μάγο (ή master illusionist, όπως λέγονται διεθνώς οι επαγγελματίες του είδους) να επιλέγει τυχαία κάποιον από το κοινό, πετώντας έναν λούτρινο λαγό! Τράπουλες, μπαλάκια, βιβλία και χαρτονομίσματα παίρνουν θέση στα χέρια του και σε κάνουν να μην πιστεύεις στα μάτια σου!
Ο μάγος βάζει τους θεατές να επιλέξουν, για να τους δείξει λίγο μετά ότι η επιλογή ήταν εξαρχής δική του! Διαβάζει τη σκέψη τους, οδηγεί τις αποφάσεις τους και αφήνει έκπληκτους ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Φράσεις όπως «Απίστευτο!», «Θα μας τρελάνει ο τύπος!», «Πώς το κάνει;» ακούγονται συνεχώς.
«Ξεκίνησα όταν ήμουν 11 χρόνων. Μου έκαναν ένα απλό τρικ-εξαφάνιση ενός νομίσματος και ενθουσιάστηκα. Ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία. Εκανα πολλή εξάσκηση και ακόμα κάνω. Στα 18 μου έκανα το πρώτο μου tour στην Ευρώπη. Σήμερα είμαι 30 χρόνων» δηλώνει στην «Espresso»ο άνθρωπος που κρεμιέται με γάντζους, οι οποίοι τρυπούν το δέρμα του, και συνεχίζει μιλώντας για ένα επικίνδυνο κόλπο, εξαιτίας του οποίου η παράστασή του θεωρείται απαγορευμένη σε 16 χώρες! Πρόκειται για μία επίδειξη με πέντε χάρτινες σακούλες, που οι τέσσερις περιέχουν μόνο ξύλα και μία που περιέχει ένα ξύλο με καρφί, κατά την οποία χτυπάει με το χέρι του δυνατά, μαντεύοντας σωστά και αποφεύγοντας το καρφί! «Δεν μου έχει συμβεί να κάνω ποτέ λάθος, αλλά όπως είδατε στο βίντεο (σ.σ.: προβάλλεται στην αρχή της συγκεκριμένης ενότητας της παράστασης) έχει συμβεί σε πολλούς άλλους (σ.σ.: μάγους ή θεατές στο εξωτερικό)».
Όσο για το αν χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για προσωπικό όφελος; «Ναι, το έχω κάνει σε τυχερά παιχνίδια. Όχι όμως σε προσωπικές μου σχέσεις! Αν και όσοι με γνωρίζουν με φοβούνται και μου λένε μόνο αλήθειες!» ανέφερε γελώντας. Να σημειωθεί ότι η παράσταση «Χειραγώγηση του νου», που ανεβαίνει στο Vault κάθε Κυριακή στις 21.15, είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.
Πηγή: Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις