Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ! Ατάκες που θα προκαλέσουν πάταγο! Ψωμιάδης σε Μπουτάρη: Εγώ δεν πήγα σε μπουρδ@λ@ να κάνω τη μαντάμ

Στο περιοδικό Down Town μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει ξεσπάσει μετά τη συμμετοχή του σε διαφήμιση
των Jumbo όπου παρουσιάζεται μεταμφιεσμένος σε Ζορό. Αίσθηση προκαλεί, ωστόσο, η αναφορά του πρώην περιφερειάρχη στον Γιάννη Μπουτάρη.
Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Είναι η διαφήμιση το πιο extreme πράγμα που έχετε κάνει;
Εδώ και 35 χρόνια κάνω τα πάντα. Δεν έμεινε κάτι που να μην έχω κάνει. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μεταμφιέζομαι. Έχω ντυθεί Ζορό, Βλάχος, Πόντιος και Άγιος Βασίλης. Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και της σοβαροφάνειας. Πάντα ήμουν αυθεντικός. Ούτε ανήκω σε κανένα αληταριό. Είμαι όπως είμαι. Και να σας πω και κάτι; Εγώ δεν βγήκα να πουλήσω ή να διαφημίσω κοκαΐνη, σεξουαλικά βοηθήματα, όπως πήγε κάποιος σε ένα μπου…ο και έκανε τη μαντάμ.
Αναφέρεστε στον Γιάννη Μπουτάρη, που έδωσε συνέντευξη μέσα σε οίκο ανοχής;

Ούτε το όνομά του δεν ξέρω. Κάποιος με ιδιαίτερα γούστα. Καλό είναι να κάνουμε τα πάντα, αλλά να επιδεικνύουμε και το έργο που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις