Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η ΣΣΑΣ σε υποβρύχια και Zubr!

Το θέμα που έχει προκύψει με τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΣΣΑΣ, δεν προέκυψε όπως φαίνεται τώρα με την χειμερινή διαβίωση στο Περτούλι, που είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου.
Το πρόβλημα έχει να κάνει με την αλλαγή νοοτροπίας που επικρατεί πλέον στον τρόπο διοίκησης της ΣΣΑΣ. Και σ΄ αυτό έχει παίξει ρόλο η απόφαση να τοποθετηθεί διοικητής εκ της ΣΣΕ κι όχι από την ΣΣΑΣ,όπως συνέβαινε πάντα.
Η αλλαγή νοοτροπίας και η απόσταση που υπάρχει από τη φιλοσοφία και τους στόχους της Σχολής προκύπτει κι από ένα περιστατικό που έγινε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου η 4η ταξη της ΣΣΑΣ για πρώτη φορά στην ιστορία της επισκέφθηκε τα υποβρύχια  και τα αερόστρωμνα (Zubr) στο Ναύσταθμο.
Αυτό δεν θα ήταν κακό αν δεν υπήρχαν   τα υποχρεωτικά εργαστήρια των 26 ιατρών σπουδαστών, οι οποίοι είχαν προσκομίσει και βεβαιωσεις απο τους καθηγητές τους για να πείσουν για τα παραπάνω τη διοίκηση της Σχολής. Η διοίκηση της Σχολής δεν πεισθηκε . Έτσι χάθηκαν πολύτιμες ώρες που δεν αναπληρώθηκαν.  Άραγε ζήτησε η διοίκηση της Σχολής εγγράφως αναπλήρωση των απουσιών; Ενέκρινε εγγράφως την αναπλήρωση ο πρόεδρος της ιατρικής; Ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ οτι η διοίκηση της Σχολής είχε αντίθετη άποψη απο τους καθηγητές του ΑΠΘ για την επίσκεψη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις