Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Στα δικαστήρια ο Μαργαρίτης - Η επίμαχη υπόθεση, οι αναβολές και το λάθος

Στο εδώλιο του Στ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, κατηγορούμενος για εκχέρσωση δασικής έκτασης και υποβάθμιση περιβάλλοντος, βρέθηκε χθες το πρωί, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, σύμφωνα με την Espresso.


Η υπόθεση που έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αναγκαστικός συνεταιρισμός, αφορά έκταση 4 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του καλλιτέχνη στην περιοχή του Καπανδριτίου, τμήμα της οποίας διεκδικεί ο συνεταιρισμός. Κάθε άνοιξη, ο τραγουδιστής φροντίζει να καθαρίζει την περιφραγμένη έκταση από ξερά χόρτα υπό τον φόβο πυρκαγιάς και αυτή ακριβώς η ενέργεια στάθηκε η αφορμή να στραφούν εναντίον του τα μέλη του συνεταιρισμού, τον Μάιο του 2012!

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης κατηγορείται ότι προχώρησε στις επίδικες πράξεις το διάστημα από 22 Μαρτίου έως 6 Απριλίου του 2012, με τους μηνυτές να υποστηρίζουν - μεταξύ άλλων - ότι 530 τμ. της έκτασης είναι δικά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής που ταλαιπωρείται επί έξι χρόνια με την επίμαχη υπόθεση, προσήλθε νωρίς χθες το πρωί στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, αλλά τελικά η υπόθεση δεν εξετάστηκε από το δικαστήριο.

Ένα λάθος της γραμματείας των δικαστηρίων είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να μην αναγράφεται στο πινάκιο και, μολονότι εκφωνήθηκε, η έδρα διέκοψε την εκδίκαση για τις 13 Φεβρουαρίου. Ήδη η δίκη έχει αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν, ενώ ο Γιώργος Μαργαρίτης δηλώνει βέβαιος ότι θα αθωωθεί.

Πηγή ρεπορτάζ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις