Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

“Η Τουρκία κινδυνεύει από την Ελλάδα”! Νέο παραλήρημα του εξ απορρήτων συμβούλου του Ερντογάν

Η “φωνή” του Ερντογάν, ο εξ απορρήτων σύμβουλός του και διευθυντής της εφημερίδας Yenisafak, Ιμπραήμ Καραγκιούλ,συνεχίζει το “γαϊτανάκι” τον προειδοποιήσεων-προκλήσεων προς την Ελλάδα. Το σημερινό του άρθρο έχει τίτλο,
“Μπορούμε να πολεμήσουμε ταυτόχρονα σε Αφρίν και Αιγαίο…”.
Ότι είπε ο Τούρκος Αρχηγός Ακάρ δηλαδή που μάλλον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στην Τουρκία μάλλον “παίρνει γραμμή” από τον Ιμπραήμ Καραγκιούλ!

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Ακάρ ο Καραγκιούλ, υποστηρίζει ότι ο Τούρκος Αρχηγός έδειξε με τις δηλώσεις του ότι η Τουρκία δεν κινδυνεύει μόνο από την ανατολή ,αλλά και από τη δύση! Δηλαδή από την Ελλάδα…

Εννοείται ότι στο άρθρο του επαναλαμβάνει όλα τα συνωμοσιολογικά σενάρια που θέλουν τις ΗΠΑ και όχι μόνο, να επιδιώκουν τον δοαμελισμό της Τουρκίας. Γράφει μάλιστα πως με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, οι δυτικοί ήθελαν να αποσπάσουν το έδαφος της ευρωπαϊκής Τουρκίας.

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ γραφικά. Όμως έχουμε την αίσθηση ότι δεν γράφονται τυχαία. Η Τουρκία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αυτό θα πρέπει εδώ στην Αθήνα να το προσμετρήσουμε και να το “διαβάσουμε”. Όχι για να την …βοηθήσουμε, αλλά για να την αντιμετωπίσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις