Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

video - ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ... Οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν ρομπότ σε εκδήλωση και αυτό άρχισε να τους βρίζει!

Σκούρα πολύ τα βρήκε ο Τούρκος υπουργός Αχμέτ Ασλάν όταν κατά την διάρκεια επίσημης ομιλίας του για την «Ημέρα Ασφαλέστερου Internet», ένα ρομπότ που στεκόταν δίπλα του, του…
την είπε: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;» ακουγόταν να τον ρωτάει έξαλλη η μηχανή!
Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών στην αρχή επιχείρησε να το… ξεπεράσει με λίγο χιούμορ, όμως το ρομπότ, που ονομάζεται «Σανμποτ», δεν σταματούσε με τίποτα.

Ο Σάνμποτ είναι φτιαγμένος στην Κίνα, μοιάζει με ένα τρίχρονο παιδί στο μέγεθος και ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που έγινε στην Άγκυρα. Ενω είχε πάρει το λόγο ο υπουργός και απηύθυνε την ομιλία του στο κοινό, ο Σάνμποτ ακουγόταν να λέει: «Μίλα πιο αργά! Δεν καταλαβαίνω τι λες! Τι είναι αυτά που λες;»!

Ο Ασλάν χαμογέλασε αμήχανα αρχικά, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε γέλια, αλλά τελικά δεν… άντεξε και ζήτησε από τους υπευθύνους να βάλουν το ρομπότ στο «Mute», στο αθόρυβο: «Αγαπητοί μου φίλοι, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό το ρομπότ πρέπει να μπει υπό έλεγχο, σας παρακαλώ, όποιος είναι υπεύθυνος ας κάνει αυτό που πρέπει», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις