Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ένταση μεταξύ Παναγιώτη Λαφαζάνη και αστυνομίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (video)


Ένταση μεταξύ Παναγιώτη Λαφαζάνη και αστυνομίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (video)

Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας αλλά και το κίνημα «Δεν Πληρώνω» με άνδρες των ΜΑΤ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς...

 

Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας αλλά και το κίνημα «Δεν Πληρώνω» με άνδρες των ΜΑΤ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Ακαδημίας, στο οποίο και θα γίνονταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Νωρίτερα, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν εισβάλει στην Τράπεζα της Ελλάδος και στην Eurobank.
Συγκεκριμένα, η ένταση επικράτησε όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν την είσοδο των συγκεντρωμένων στο γραφείο του συμβολαιογράφου.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τα έβαλε με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, λέγοντας: «Δεν μπορείς να κάνεις διάκριση. Είστε χούντα εδώ πέρα!». Στη συνέχεια, ακούστηκε το μήνυμα «Τόσκα, Κοντονή, ακούστε το καλά, δεν μας σταματάτε ούτε με τα ΜΑΤ».
Με τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών να έχουν εισβάλλει νωρίτερα, εκτός από τη Eurobank και στην Τράπεζα της Ελλάδος, οι φύλακες έκαναν την παρέμβαση τους, κλειδώνοντας τα μέλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και κλείνοντας την είσοδο με κάγκελα. Επίσης έξω από την τράπεζα βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.
Παράλληλα λίγο αργότερα, στο σημείο βρέθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος άρχισε να χτυπά την πόρτα του υποκαταστήματος, απαιτώντας να ανοίξει για να… «απελευθερωθούν» τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών!
Τελικά τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών βγήκαν από το κτίριο και δεν έγινε καμία προσαγωγή.

Δείτε τα video:






 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις