Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Βόλος: Aδίστακτη 45χρονη έστειλε πυροκροτητές στην κουμπάρα της γιατί της χρωστούσε λεφτά

Μια 45χρονη εκβίαζε την ίδια της την κουμπάρα στον Βόλο επειδή της χρώσταγε 15.000 ευρώ, φθάνοντας στο σημείο να της στείλει ακόμη και πυροκροτητές.

H 45χρονη αδίστακτη γυναίκα φέρεται να εκβίαζε την συνομήλικη κουμπάρα της, με απειλητικά τηλεφωνήματα και SMS αρχικά για δήθεν χρήματα που έδωσε το 2003 για έργο που τελικά δεν έγινε. Το αποκορύφωμα ήταν να αφήσει φακέλους που περιείχαν ηλεκτρικούς πυροκροτητές, τόσο στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η κουμπάρα της στο Βόλο, όσο και στο γραφείο της δικηγόρου της,
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, η 45χρονη ζητούσε από την κουμπάρα της το ποσό των 15.000 €, που φέρεται να είχε δώσει το 2003 στον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της, για έργο που δεν έγινε.
Η ίδια είχε αρχίσει μάλιστα να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα τις αρχές, ενώ στη συνέχεια «επιστράτευσε» και έναν άγνωστο άνδρα, για να απειλήσει την κουμπάρα της.
Έστειλε πυροκροτητές
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου η 45χρονη Βολιώτισσα καταστηματάρχης βρήκε σε κίτρινο φάκελο, έξω από το κατάστημά της έναν ηλεκτρικό πυροκροτητή, ενώ το ίδιο «δώρο» βρέθηκε και στη θυρίδα της δικηγόρου της το πρωί της περασμένης Δευτέρας.
Η κατοχή πυροκροτητών εμπίπτει σε παράβαση του νόμου περί κατοχής εκρηκτικών υλών. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι πυροκροτητές είναι επικίνδυνοι και μπορούν να προκαλέσουν μικρής ισχύος έκρηξη, τραυματίζοντας ακόμη και σκοτώνοντας άνθρωπο.
Αμέσως η καταστηματάρχης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που μετά από έρευνα εντόπισε την 45χρονη Αθηναία, η οποία συνελήφθη με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τους δύο πυροκροτητές που θα σταλούν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν έγινε γνωστό αν περιείχαν ή όχι εκρηκτική ύλη.
Την Τετάρτη,  η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, με τις κατηγορίες της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών και αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, μέχρι να γίνει η δίκη της.
Τέλος, σημειώνεται ότι η 45χρονη που συνελήφθη, έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για εκβίαση τους τελευταίους μήνες του 2016.
Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις