Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

XXL Πλέξιμο: Κουβέρτες, μαξιλάρια από γιγαντιαία νήματα είναι μόδα στη διακόσμηση - videos practic


Ένα χαλάκι, μια κουβέρτα, σας κρατά ζεστούς, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό τις κρύες μέρες του χειμώνα,
από το να χαλαρώνετε με ένα φλιτζάνι τσάι και μια ζεστή κουβέρτα στον καναπέ. Κατασκευασμένα από πλεκτά; Ακόμη καλύτερα, επειδή οι πλεκτές, ογκώδες, δεμένες είναι μια μόδα που σπάει το διαδυκτιο. Είναι μαλακές, σας κρατούν ζεστό και δίνει μια επιπλέον δόση άνεσης στη διακόσμηση. Η γιγαντιαία μορφή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και, πάνω απ ‘όλα, ότι μπορείτε να κάνετε μια τέτοια με χοντρά νήματα μικρή (χρονική) προσπάθεια και μόνοι σας. Το XXL πλέξιμο είναι μεγάλη διασκέδαση και απλή. Για το γιγάντιο πλέγμα δεν χρειάζεστε ούτε βελόνες, αλλά λειτουργεί και μόνο με τα χέρια.


πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα1
Ακόμη και στο σπίτι, θα σας αρέσει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα που σας κρατούν ζεστά. Πλεκτά και μάλλινα πλεκτά όχι μόνο αυτά της ντουλάπας για το φθινόπωρο και το χειμώνα, αλλά και αυτά που διακοσμούν επιπλέον το σπίτι σας. Για να προσφέρετε στο σπίτι επιπλέον μονάδες, είναι διαθέσιμες ευφάνταστες χοντροειδείς κουβέρτες, χαλάκια, μαξιλάρια και πούφ, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε μόνοι σας.
Τα άνετα XXL Πλεκτά σήμερα είναι μια μοντέρνα τάση. Οι τεράστιες χοντροκομμένες κουβέρτες που τοποθετούνται στον καναπέ ή στο κρεβάτι δημιουργούν ένα επιπλέον χάδι. Εκτός από την άνετη διαβίωση, δημιουργούν μια αλλαγή στο μοντέρνο εσωτερικό μέσα από τη μοναδική τους δομή. Όποιος θα ήθελε να φέρει την τάση αυτή στο σπίτι, έχει δύο επιλογές: να αγοράσει ή να πλέξει. Εάν δεν το έχετε με το πλέξιμο, υπάρχουν όμορφες τεράστιες κουβέρτες στην αγορά. Ανάλογα με την ποιότητα του νήματος και το μέγεθος, η τιμή φθάνει το τριψήφιο εύρος. Μήπως αυτό σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας;
Μάλλινο μαλακό και σούπερ ζεστό είναι οι χονδροειδείς δεμένες κουβέρτες από μαλλί μερινό. Η χαλαρή κατασκευή των γιγαντιαίων πλεγμάτων έχει επίσης και άλλα πλεονεκτήματα. Ανάλογα με τις διαστάσεις, μια τέτοια ομαλή μορφή μπορεί να γίνει σε εκπληκτικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικούς γάντζους για πλέξιμο ή βελονες σε XXL παραλλαγή ή όχι. Λειτουργεί επίσης και μόνο με τα χέρια.
πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα2
Τα φυσικά υλικά και η οπτική είναι πολύ επίκαιρα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι οι μάλλινες κουβέρτες με χοντρό πλέγμα είναι μοντέρνες. Χαρακτηρίζονται από ένα απλό και απλό σχέδιο πλεξίματος και απαλά χρώματα. Ταυτόχρονα είναι πραγματικά πολυτελείς και ξεχωριστές. Χονδροειδείς πλεκτοί τόνοι είναι εντυπωσιακοί σε κάθε σπίτι.
XXL πλέξιμο είναι στην πραγματικότητα πολύ διασκεδαστικό. Κάποιοι το ξεκίνησαν ως ένα είδος θεραπείας και σύντομα δεν μπορούσαν να σταματήσουν.Πλεκτομηχανές και βελονάκι είναι πραγματικά πολύ καταπραϋντικές επιδιώξεις.Σε μια γιγαντιαία μορφή, είναι ακόμα πιο εύκολη, επειδή τα μάτια δεν κουραζονται. Επίσης, το αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί μόνο μετά από μια σύντομη εργασία.
πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα3
Εάν ίσως θελήσατε να αρχίσετε με XXL πλέξιμο, εδώ είναι μερικές συμβουλές για αρχάριους. Ακόμα κι αν είστε φρέσκοι στην εργασία, η γιγαντιαία κουβέρτα έχει ήδη τελειώσει μετά από λίγες μόνο ώρες μυϊκής εργασίας. Χάρη στο νήμα XXL, δεν χρειάζεστε πολύ νήμα και συνεπώς δεν θέλει πολύ χρόνο. Για αρχάριους που δεν έχουν πείρα στο πλέξιμο, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα μικρότερο κομμάτι, ίσως με ένα μικρό χαλάκι.
Για την παραγωγή μαλακών τμημάτων όπως κουβέρτες, κασκόλ και πουλόβερ είναι ιδιαίτερα κατάλληλα υλικά όπως το μαλλί προβάτου. Για τα μικρά χαλιά, τα υποπόδια, τα χαλάκια, και άλλα που υπόκεινται σε μεγάλη φθορά, ένα βαμβακερό νήμα είναι η καλύτερη επιλογή επειδή είναι πιο ανθεκτικό και πιο εύκολο να το φροντίσετε από το μαλλί. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη να το παραγάγετε ή να το ανακυκλώσετε από παλιά μπλουζάκια και κομμάτια υφάσματος και έτσι να κάνετε το αρχικό έργο DIY έργο φιλικό προς το περιβάλλον.
πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα4Για σήμερα έχουμε για ‘σας πολλές υπέροχες εικόνες με έργα που θα σας ενθουσιάσουν. Ακόμη έχουμε εικόνες και βίντεο με βήμα βήμα τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να μάθετε όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσετε τις δικές σας δημιουργείς με πλεκτή διακόσμηση από χοντρά νήματα.
πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα5πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα6πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα7πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα8πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα9πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα10πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα11πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα12πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα13πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα14πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα15πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα16πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα17πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα18πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα19πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα20πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα21πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα22πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα23πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα24πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα25πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα26πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα27πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα28πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα29πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα30πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα31πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα32πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα33πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα34πλεκτή διακόσμηση με χοντρά νήματα35

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις