Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΗΝΙΟΧΟΣ 2018: Οι φωτογραφίες από την άσκηση

Στο πλαίσιο της  Πολυεθνικής Αεροπορικής Άσκησης «Ηνίοχος 2018», πραγματοποιήθηκε ενημέρωση-παρουσίαση της άσκησης, 
στη Μοίρα Συντήρησης Βάσης της 117 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, σε εκπροσώπους  ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Την ενημέρωση παρακολούθησαν  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), κ. Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, η Πρέσβης του Κράτους του Ισραήλ στην Αθήνα, κα. Irit Ben-Abba, ο Πρέσβης της Ιταλικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Efisio Luigi Marras, o Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, κ. Geoffrey R. Pyatt, ο Πρέσβης της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, κ. Farid Monib, η Πρέσβης του ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, κα. Kate Smith και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, κ. Mohamed Meer Abdalla Yousif Alraeesi, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και οι Ακόλουθοι Άμυνας συμμαχικών χωρών.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο ΥΕΘΑ βράβευσε τον Σμηναγό (Ι) Βασίλειος Καλογερίδης της 335 Μοίρας, καθώς και την 335 Μοίρα που πρώτευσαν σε τομείς της εκπαίδευσης, στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2018, του Tactical Leadership Programme (TLP).


























ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις