Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΣOK - Ρωσία : Η Ελληνική Κυβέρνηση Μας Απαγόρευσε Νά Μεσολαβήσουμε Για Την Άμεση Απελευθέρωση Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών Με Την Τουρκία …

…  Κατόπιν Εντολών Απο Τις ΗΠΑ!
Σε μία περίεργη είδηση που την λαμβάνουμε ως σενάριο, μας έρχεται από
αμφιλεγόμενα στοιχεία απο την Ρωσία, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση απαγόρευσε ρητώς στην Ρωσία να διαμεσολαβήσει (μετά απο
Ρωσικό αίτημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση) για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που έπεσαν σε σχεδιασμένη Τουρκική ενέδρα,και στην ουσία αιχμαλωτίστηκαν δια της βίας!
Η Απόρριψη του Ρωσικού αιτήματος, φαίνεται να έχει Αμερικανικό δάκτυλο, που κατονομάζεται,Τζέφρι Πάιατ, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Για αυτό και υπάρχει περίεργη σιγή ασυρμάτου τόσο απο την Ρωσική Κυβέρνηση, όσο και απο την Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα!
Οι Ρώσοι κατηγορούν τον Πάιατ, ότι παρόλο που εξέφρασε τους φόβους του για το ενδεχόμενο μιας «ακούσιας σύγκρουσης» όπως την χαρακτήρισε, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία,μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εντούτοις δέν αποκαλύπτει ποτέ,και δεν μοιράζεται με την Ελλάδα τις απόρρητες πληροφορίες που διαθέτει μέσο της CIA, παρά καταναλώνεται σε συνεντεύξεις με αόριστες φοβίες ότι φοβάται το μοιραίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου και επιβεβαιώνεται μετά απο λίγα εικοσιτετράωρα!
Στην Ρωσία κάνουν λόγο για σπασμένο-νεκρό τηλέφωνο, μεταξύ των δυο Υπουργείων Άμυνας Ρωσίας-Ελλάδας, με την δεύτερη να μην λαμβάνει,και να μην δέχεται τα προειδοποιητικά Ρωσικά μηνύματα κινδύνου!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

Γκρίζα “σύννεφα” έχουν σκεπάσει στις Ελληνορωσικές σχέσεις…

http://www.oparlapipas.gr/2018/03/griza-sinefa-ellinorosikes-sxesis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις