Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Άγριο περιστατικό βίας σε λύκειο των Χανίων - 16χρονη στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από 3 συμμαθήτριές της

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη σε λύκειο των Χανίων με μαθήτριες να πιάνονται στα χέρια με τη μία εξ αυτών να καταλήγει στο νοσοκομείο.


Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όταν μία ομάδα μαθητριών, κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα και για ποιον λόγο, άρχισαν να λογομαχούν μεταξύ τους.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι μαθήτριες άρχισαν να χτυπάει η μία την άλλη, με αποτέλεσμα μία 16χρονη να καταλήξει λιπόθυμη στο έδαφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το ανήλικο κορίτσι με τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά.

Σύμφωνα με το zarpanews, για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Διευθυντής της Β’θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος έχει ζητήσει από την διευθύντρια του σχολείου να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την επίθεση.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις