Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΚΑΝΕ ΜΕ

Ο Αλέξανδρος Αντωνίου είναι ένας χαρισματικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής ο οποίος έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο επιτυχημένους προσωπικούς δίσκους
με τίτλους «Σε μια πλάνη» και «Δεν έχω νέα…».

Οι στέρεες μουσικές του σπουδές του δίνουν τη δυνατότητα να ισορροπεί με άνεση ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη και να αναδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του σε όλο το φάσμα του.

Το τραγούδι «Κάνε με» αποτελεί προάγγελο του τρίτου προσωπικού του album με τίτλο «Κόλπο Γκρόσο» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group με συμμετοχές έκπληξη σημαντικών καλλιτεχνών.

To «Κάνε με» σε στίχους και μουσική του δημιουργού είναι ένα λαϊκό τραγούδι (το μοναδικό του επερχόμενου δίσκου) που ακολουθεί δημιουργικά την μακρά παράδοση του είδους και πραγματεύεται το δισεπίλυτο αίνιγμα του έρωτα. 

Μια σειρά από τρυφερές προστακτικές επιδιώκουν να ελευθερώσουν τον «ήρωα» του τραγουδιού από το αδιέξοδο μιας ερωτικής ιστορίας που βαίνει προς το τέλος της.

Η αρχική αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και της απεριόριστης δυνατότητας που κυριαρχεί στην αρχή των ερώτων δίνει τη θέση της στην επίκληση της λήθης.

Ο Αλέξανδρος Αντωνίου ερμηνεύει με ευαισθησία και εκφραστικότητα ένα λαϊκό τραγούδι υψηλών απαιτήσεων διαθέτοντας ταυτόχρονα και την απαραίτητη δωρικότητα που χαρακτηρίζει το λαϊκό ερμηνευτή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις