Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η ανίερη ανθελληνική συμμαχία των ημερών μας – Διασύρουν τους Έλληνες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν τέλος οι αναπάντητες προκλήσεις των «καλών γειτόνων» της Ελλάδας, που μιλούν πλέον ξεκάθαρα ακόμη και για γενοκτονίες που
διέπραξαν οι ίδιοι οι Έλληνες (!!), επιφέροντας σε πρώτη φάση τον εθνικό μας διασυρμό. 
Περί διασυρμού πρόκειται όταν ανάλογες κατηγορίες μένουν αναπάντητες από την ελληνική πλευρά και σε (επίσημο τουλάχιστον) επίπεδο δεν γίνεται καμία προσπάθεια αντίκρουσης των συκοφαντιών. 
Έτσι λοιπόν, μετά τους Αλβανούς σειρά είχαν οι Σκοπιανοί να…παραπονεθούν για τα «εγκλήματα πολέμου» που υποτίθεται ότι έχει διαπράξει σε βάρος τους η Ελλάδα κατά τον προηγούμενο αιώνα, πράξεις συνιστώντας όχι απλά καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά γενοκτονία!
Αυτό υποστηρίζουν τα τσιράκια του Τζορτζ Σόρος μέσω των διαφόρων ΜΚΟ τόσο εντός όσο και εκτός των Σκοπίων, ενώ το βήμα τους το δίνει μία φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας, η Anadolu!
Πέσατε από τα σύννεφα; Αν και είναι λίγο-πολύ γνωστές οι φωνές των Σκοπιανών το τελευταίο διάστημα περί δήθεν γενοκτονίας από τους Έλληνες στις αρχές του 20ου αιώνα, εντούτοις δείτε τι υποστηρίζουν στον τουρκικό τύπο μία σειρά από ΜΚΟ στο γειτονικό κρατίδιο:
«Αυτό που ξεκίνησε ως συζήτηση για τη διευθέτηση μιας υποτιθέμενης διαφοράς, έχει 25 χρόνια αργότερα μετατραπεί σε μια προσπάθεια διάπραξης γενοκτονίας εις βάρος του «μακεδονικού» λαού (με σκοπό) να διαγράψουν τη χώρα τους, τη γλώσσα και την ιστορία τους από τα βιβλία και τους χάρτες όλου του κόσμου.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου γένους που μία τέτοια, διεθνώς ενορχηστρωμένη, πίεση ασκείται εις βάρος ενός ολόκληρου λαού με σκοπό να αυτοκαταστραφεί».
Και συνεχίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο: «Ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία»:
«Οι ΜΚΟ ζητούν επίσης τη σύσταση μίας ανεξάρτητης επιτροπής για να διερευνήσει τις «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καθώς επίσης και εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας, εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί εις βάρος της «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα από το 1913 και έπειτα».
Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και μία και καλή να  αναγνωρίσει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη  για τα εγκλήματά της κατά της μακεδονικής μειονότητας».
Υπογράφουν οι ΜΚΟ: «Μακεδονικά» Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Ηνωμένη «Μακεδονική» Διασπορά, το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συμβούλιο και το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συντονιστικό.
Πρόκειται για εκείνους στους οποίους ετοιμάζεται η ελληνική κυβέρνηση να παραδώσει την Μακεδονία. Εκείνους που καίνε τις ελληνικές σημαίες και φωναζουν υβριστικά συνθήματα κατά των Ελλήνων σε μία σειρά από ανθελληνικές διαδηλώσεις στα Σκόπια και αλλού:

Τώρα, μαζί με τους Αλβανούς (Τσάμικο ζήτημα) αλλά και την «μητέρα Τουρκία», κατηγορούν τους Έλληνες ακόμη και για γενοκτονίες, προκλήσεις οι οποίες δυστυχώς μένουν επικίνδυνα αναπάντητες. 
Ως πότε όμως; 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις