Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Μπαλάφας: Οι στρατιωτικοί να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς (ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ... ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ;)

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ.... ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!!

Τα κύριο είναι τα παιδιά μας να γυρίσουν, χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μετανάστευσης,
Γιάννης Μπαλάφας, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τις δηλώσεις Κατσίκη.

Σημείωσε ότι το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα, τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων και με ψυχραιμία.

Ο κ. Μπαλάφας είπε ότι δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτα βέβαιος αν η αύξηση των προσφυγικών ροών σχετίζεται με τη διάσκεψη της Βάρνας ή αν είναι τυχαίο γεγονός λόγω καλύτερου καιρού.

Τόνισε ότι το προσφυγικό θα κρατήσει καιρό. «Αυτό το πρόβλημα θα το έχουμε συνεχώς μπροστά μας όσο οι πόλεμοι καλά κρατούν και υπάρχουν άνθρωποι διωγμένοι και κυνηγημένοι», ανέφερε.

«Κροκόδειλους να βάλεις στο Αιγαίο αυτοί οι άνθρωποι μετακινούνται για κάπου καλύτερα και αυτό το πληρώνει η Ελλάδα ως χώρα πρώτης εισόδου, μαζί με την Ιταλία» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα τα ζητήματα πρέπει να τα βλέπουμε στο τεχνοοικονομικό πλαίσιο είπε και τόνισε ότι ακόμα και αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα των σχέσεων με τον «προβληματικό ανατολικό μας γείτονα» πρέπει το βλέπουμε μέσα στο πλαίσιο του να βγει η χώρα μας από την σκληρή επιτροπεία και να έχει σταθερότητα.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις