Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Οι δηλωσεις του Γερμανου πρεσβη στην Ελλαδα ηταν ενδεικτικες…
<<Δεν θελουμε να υποτιμησουμε την χωρα μας,αλλα στην Ευρωπαικη ενωση υπαρχουν και αλλες χωρες που εχουν απο μια ψηφο και εχουν τις δικες τους αποψεις>>.

<<Η νεα Γερμανικη κυβερνηση θα ειναι φιλοευρωπαικη>>
Με δικα μου λογια οι δηλωσεις του!
Αν αυτες οι δηλωσεις εγενοντο πριν 1,5 χρονια,που οι Ευρωπαιοι νεοταξιτες δεν ηθελαν να παραδεχθουν οτι τελειωσαν,θα ειχαν την εξης ερμηνεια:
<<Δεν υποτιμαμε τις αλλες χωρες,αλλα σαν την Γερμανια καμια!>>
<<Βεβαιως και οι αλλες χωρες εχουν αποψη και ψηφο,αλλα να κρατησουν την αποψη τους για την παρτυ τους και η ψηφος τους εχει αξια,μονο οταν ειναι ιδια με την δικια μας!>>.
<<Απο αγαπη προς τους Ετρωπαικους λαους θα οργανωσουμε πανευρωπαικα συμμοριες απο Γερμανικα ναζιστικα πιθηκια με διπλωματικη ασυλια και διπλωματικα διαβατηρια για να μπαινουνε στο καθε σπιτι,στο καθε μαγαζι,στην καθε επιχειρηση,και να ληστευουν να κλεβουν,να δολοφονουν,να καινε,αν αυτο ειναι το σωστο για την Γερμανια,που θελει να εξαντλησει την φιλοευρωπαικη της πολιτικη!>>
Αυτες ομως οι δηλωσεις εγιναν εχθες!
Τα νεοταξιτικα ναζιστικα μαφιοζακια προσπαθουν να σωσουν την αδεια και αχρηστη κεφαλα τους
Ετσι ο Γερμανος πρεσβης απλα αναγκαστηκε να πει την μιση αληθεια!
Οι δηλωσεις αυτες σε σημερινη πολιτικη ερμηνεια, εχουν ως εξης:
<<Την κατσαμε την βαρκα.Η οικονομια μας βουλιαζει και εξ αναγκης θα γινουμε παλι ολοι ισοτιμοι!>>
<<Δεν μπορουμε πια να κλεβουμε και να ληστευουμε λαους,οποτε τωρα που ηρθε η ωρα να επιστρεψουμε τα κλεμμενα γλειφουμε ασυστολα για να μπορεσουμε να επιστρεψουμε το δυνατον τα λιγοτερα λαφυρα απο τον πολεμο που καναμε μεχρι χθες στους Ευρωπαικους λαους!>>
<<Η πολιτικη μας θα συμμορφωθει στα δεοντα ωστε να σωθουν μερικα απο τα κεφαλια των μαφιοζων πολιτικων μας.Γιαυτο τον λογο θα ειναι φιλοευρωπαικη>>
Ας δουμε λοιπον τι εννοουν οι πολιτικοι της Γερμανιας φιλοευρωπαικη πολιτικη!
Ενα στοιχειο που εδωσαν δια της βιας(δεν το ηθελαν,αλλα τι να κανουν?) στην προταση του Τσιπρα για Κοινωνικη Ευρωπη,ειναι οτι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ!!!!
Συμφωνησαν αναγκαστικα γιατι πλεον το πανευρωπαικο αλλα και το οικονομικο παιγνιδι τριων ηπειρων,παιζεται αυτην την στιγμη απο την Ελλαδα!
Η Γερμανια αν θελει να υπαρχει σαν μορφωμα(ποτε δεν ηταν κρατος)θα συμμορφωθει με τις νεες απαιτησεις που θετει πια το Ελληνικο στοιχειο σε παγκοσμιο επιπεδο,κι ας μην φαινεται ακομα!
Οσον αφορα το ενοχλητικο σκουπιδαριο που εχουμε στο υπο διαλυση μορφωμα της συνθηκης της Λωζανης,κανει οτι μπορει για να φερει το τελος του ποιο κοντα!
Οι μαγκιες απο ηλιθιους συνηθως και νομοτελειακα πληρωνονται!Αγρια πληρωμη θα κανουν οι Τουρκομογγολοι πιθηκοβλακες που σφετεριζονται τα εδαφη των Ελληνων,των Αρμενιων,των Κουρδων!!!
Ετσι οπως το πανε οι πανυβλακες,μας βλεπω σε λιγο καιρο να πινουμε φραπεδακι στον Βοσπορο,με θεα την Αγια Σοφια με μια Ελληνικη σημαια στον τρουλο της μαζι με τον σταυρο!
Ποιο ηλιθιους <<μαγκες>> δεν εχω ματαδει κι ουτε προκειται να ματαδω!
Ελληνες και εσεις ξενακια αλλα Ελληνακια,ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ!
Η ωρα για μοιρασμα και ερμηνεια των Ελληνικων αξιων εφτασε!
Καιρος να δωσουμε πισω την περιφανεια στην ταλαιπωρημενη επι χιλιετηριδες μανα αλλα και πνευματικη τροφο μας,την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις