Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

BINTEO: Έρχεται Το Κάψιμο Της Βουλής! Η Ερώτηση Στο Kontra24 Που Κόπηκε Live!

Ο Αρθρογράφος Σπύρος Πρίφτης, φαίνεται ξεκάθαρα σε Βίντεο, ότι με την ερώτηση του προς την εκπομπή kontra24 του Αιμίλιου Λιάτσου,
 ενόχλησε το ελεγχόμενο κανάλι-δημοσιογράφο απο το Σύριζα, και άρον άρον την έκοψαν στην μέση, τόσο την ερώτηση που τους τρόμαξε, αλλά ούτε και φυσικά δεν απαντήθηκε ποτέ!

Αυτή είναι η ολόκληρη ερώτηση που κόπηκε!

κ. Λιάτσο, ο Σύριζα έχει αυταπάτες οτί μπορεί να βγάλει κάτι ουσιώδης απο το σκάνδαλο  Novartis, θα χαθεί και αυτή, και θα παραγραφεί όπως η λίστα Μπόργιανς, το σκάνδαλο Siemens, και τέλος η Λίστα Λαγκάρντ! Καλά κάνει φυσικά που ο Σύριζα και η Ελληνική δικαιοσύνη τα ερευνούν, αλλα δυστυχώς βάση την άποψη μου, οχι για κάποιο ουσιαστικό σκοπό,αλλά για ψηφοθηρικούς σκοπούς! Ο Σύριζα δέν θα προλάβει,θα πέσει με αφορμή την  Ονομασία των Σκοπίων, και με την εμμονή του να δώσει μια σύνθετη ονομασία που να περιέχει το Μακεδονία Μέσα! Φοβάμαι οτι κανένα κόμμα δέν έχει πάρει στα σοβαρά την βούληση του ελληνικού λαόυ για αυτό το θέμα, και ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση, με άσχημες καταστάσεις,και βίαιες διαδηλώσεις! Σπυρος Πριφτης!

Δείτε εδώ το Βίντεο 


Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr  Φώτο Άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις