Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Σώστε την Αφρίν!


Σώστε την Αφρίν!

Η ΛΑ.Ε καλεί στην συγκέντρωση και πορεία στους μαχόμενους Κούρδους της Αφρίν, Τρίτη 13/3 6μ.μ. Προπύλαια

Παν. Λαφαζάνης: «Να σώσουμε την Αφρίν. Αν σώσουμε την Αφρίν, σώζουμε την Κύπρο και το Αιγαίο»

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί όλους/ες στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Αφρίν και τους μαχητές της που διοργανώνει Επιτροπή Συμπαράστασης Κούρδων, Τούρκων και Ελλήνων Αγωνιστών, την Τρίτη 13/3. 6μ.μ στα Προπύλαια.


Μετά την συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία στην πρεσβεία της Τουρκίας.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε
Ο Παν. Λαφαζάνης σχετικά με την συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στην Αφρίν έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο ηρωικός αγώνας των μαχητών υπεράσπισης της Αφρίν από την βάρβαρη Τουρκική εισβολή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο και οριακό σημείο και χρειάζεται όσο ποτέ την αλληλεγγύη όλου του ελληνικού λαού, των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου.
Ο αγώνας των μαχητών της Αφρίν είναι ο αγώνας ενάντια στην βαρβαρότητα, για την ελευθερία, την δημοκρατία, τον πολιτισμό και μια διαφορετική ειρηνική και δημοκρατική Μέση Ανατολή.
Αν το αντιδημοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας καταλάβει την Αφρίν και βάλει πόδι στην Συρία, τότε αναμένουν πολύ σκοτεινοί χρόνοι πολέμων, βαρβαρότητας και καταστροφής όλη την περιοχή μας.
Ιδιαίτερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν και ένα ειδικό εθνικό συμφέρον για να επιδείξουν ακόμα πιο μαχητική και πλατιά αλληλεγγύη στους Κούρδους και τους άλλους δημοκράτες μαχητές της Αφρίν και είναι ντροπή ότι ακόμα και σήμερα η παραδομένη ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκδώσει ούτε καν ανακοίνωση αποδοκιμασίας της Τουρκικής εισβολής στην Συρία.
Όλοι στην Ελλάδα οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αν πέσει η Αφρίν, το πλήγμα για τους Κούρδους θα είναι μαχαιριά και για την χώρα μας, για τον ελληνικό λαό και τα εθνικά μας συμφέροντα.
Αν σώσουμε σήμερα την Αφρίν, σώζουμε, ταυτόχρονα, την Κύπρο και το Αιγαίο.

Όλοι και όλες την Τρίτη 6μ.μ στα Προπύλαια: Σώστε την Αφρίν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις