Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ για να σταματήσει η ξεφτίλα...;;; Ερήμωσε η Αδριανούπολη τις τελευταίες ώρες, λόγω μποϊκοτάζ των Εβριτών... ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ στην πείνα τα Μεμέτια...

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

Μετά από κάλεσμα μέσα από το facebook του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη ¨Κανείς Έλληνας στην Τουρκία εως την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας. Οικονομικό «μποϊκοτάζ».


Χιλιάδες άνθρωποι ευαισθητοποιήθηκαν, εκατοντάδες οι κοινοποιήσεις και χθες 03/03/2018 τα αυτοκίνητα που πέρασαν τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές ήταν μετρημένα στα δάχτυλα, εν αντίθεσή με τους χιλιάδες επισκέπτες από Ελλάδα που μετρούσε η Ανδριανούπολη κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Οι καταστηματάρχες της πόλης διαμαρτύρονται έντονα προς τις αρχές και ο τοπικός τύπος μιλάει για »εικόνα ερημιάς». Φαίνεται πως η κίνηση του Βάκη Τσιομπανίδη αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος μοχλός πίεσης προς την Τουρκική πλευρά μιας και η αν. Θράκη στηρίζει την οικονομία της στους Έλληνες επισκέπτες που αφήνουν τεράστια ποσά στην Τουρκία καθημερινός.

Στην Ανδιανούπολη μάλιστα έχουν γίνει τεράστια πολυκαταστήματα, υπεραγορές ακόμη και κλινικές που απευθύνονται αποκλειστικά στους Έλληνες.

ΕΜΕΙΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ...! 


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις