Υλικά
2.200 γραμμ χοιρινή πλάτη
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 μπουκάλι μαύρης μπύρας
250 γραμμ σάλτσα μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το πασπαλίζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκόνη. Το τοποθετούμε σε γάστρα και προσθέτουμε τη μπύρα.
Κλείνουμε το καπάκι και σιγοψήνουμε όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον οκτώ ώρες. Την επόμενη, βγάζουμε το χοιρινό από το σκεύος και το τεμαχίζουμε σε λεπτά κομμάτια.
Το ξαναβάζουμε στη γάστρα, προσθέτουμε τη σάλτσα μπάρμπεκιου και ψήνουμε για ακόμη μία ώρα.
Το προσθέτουμε σε ψωμάκια του χάμπουργκερ, με ό,τι άλλο μας αρέσει.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ... Συνέβη στον Καναδά, εκεί που δεν ήταν προστατευμένος από εκατό μεριές.
-
Ποιο ISIS & τρίχες ; Οι τρομοκράτες πυροβολούν στοχευμένα κ σε μικρές ριπές. Επίσης, τοποθετούν ξανά τον γεμιστήρα γυρνώντας το AKM τους
-
ΨΕΥΔΗ & ΔΟΥΛΕΜΑ Αλήθεια τώρα πιστέψατε πως το τελευταίο βίντεο της #ΚέιτΜίντελτον είναι αληθινό;
-
Καρκίνοι που εμφανίζονται με τρόπους που δεν έχουν ξαναφανεί μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID παρατηρεί ο επικεφαλής Δρ. Harvey Risch...
-
OTAN TA KOPITΣΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΣΤΟ INSTAGRAM KAI ΣΤΟ TiK ToK ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου