Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Αγριο επεισόδιο - Ενταση με χρυσαυγίτες στη Βουλή -«Να βγει έξω ο Τούρκος»!

Μέχρι τούς διαδρόμους της Βουλής ακούγονταν οι φωνές από το άγριο επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στον βουλευτή της
Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή του Σύριζα Μουσταφά Μουσταφά.

Αφορμή για τον καυγά, με τον Κασιδιάρη να φωνάζει ότι δεν είναι δυνατόν «Τούρκος πράκτορας» να μετέχει στην επιτροπή Αμυνας, ήταν η ενημέρωση του Κοινοβουλίου από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, παρουσία του Κυπρίου υπουργού Εξωτερικών.

Ο Κασιδιάρης παρενέβη, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε κλειστές τις κάμερες και να έχουμε μέσα Τούρκο βουλευτή, αναφερόμενος στον Μουσταφά Μουσταφά, θυμίζοντας μάλιστα παλαιότερες δηλώσεις του Ερντογάν οτι έχει 4 Τούρκους βουλευτές στην Ελληνική Βουλή.
Ο κ.Κουμουτσάκος από τη ΝΔ παρενέβη και είπε οτι η Χρυσή Αυγή παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας, πρόσθεσε ότι καμιά κατηγορία δεν υφίσταται και ζήτησε η αναφορά να διαγραφεί από τα πρακτικά . Συμφώνησε μαζί του και ο κ.Ξυδάκης από τον Σύριζα.

 Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης οι τόνοι έπεσαν και η επιτροπή επανέλαβε τις εργασίες της.

Ο Ηλίας Κασιδιαρης και εκτός της αίθουσας της Γερουσίας επέμεινε στα όσα απαράδεκτα είπε και μέσα στην αίθουσα και σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ανέφερε ότι ουδέποτε οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές δεν διέψευσαν τις δηλώσεις Ερντογάν. Οτι έχει 4 βουλευτές στη ελληνική βουλή που πρέπει να κάνουν πολλά και πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που δύο αξιωματικοί κρατούνται στην Τουρκία δεν είναι δυνατόν η επιτροπή εξωτερικών και άμυνας να συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών και να βρίσκονται μέσα βουλευτές που ο Ερντογαν τους έχει αποκαλέσει Τούρκους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις