Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΦΤΕ - Η φυλάκιση των δύο στρατιωτικών "στέγνωσε" την αγορά της Αδριανούπολης μετά το εμπάργκο από τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Όσο ασφυκτιούν στις τουρκικές φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, τόσο ασφυκτιά και ο εμπορικός κόσμος της Αδριανούπολης.

Το εμπάργκο στα τούρκικα προϊόντα που κήρυξαν οι Έλληνες συνεχίζεται καθώς γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη τους στις πολύ χαμηλότερες τιμές με αποτέλεσμα να στενάζουν οι Τούρκοι καταστηματάρχες που καταλαβαίνουν ωστόσο την αντίδραση των καλύτερων τα τελευταία χρόνια πελατών τους.

Στην πόλη των 160.000 κατοίκων που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις Καστανιές του Έβρου υπολογίζεται πως πριν το εμπάργκο, οι Έλληνες επισκέπτες άγγιζαν τους 1.000 τις καθημερινές για τις αγορές τους κυρίως σε τρόφιμα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεπερνούσαν τις 4.000.
"Οι Έλληνες τις τελευταίες 10 με 15 μέρες δεν έρχονται καθόλου στα μαγαζιά μας και αυτό είναι πολύ αρνητικό για εμάς" λένε χαρακτηριστικά Τούρκοι έμποροι.
Οι οργανωμένες εκδρομές που επίσης αναβάλλονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα στην αγορά της Αδριανούπολης.
Δείτε το BINTEO από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις