Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠO ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ;;;

Από τις 9 Μαρτίου μπαίνει στο Αφρίν ο Ερντογάν! Ετσι δεν μας λένε; Ειδικά τούτη την εβδομάδα, από την Δευτέρα, όλο μπαίνει στο Αφρίν κι όλο έξω είναι!
Διαβάζω λοιπόν τα Ελληνικά και τα Τουρκικά δημοσιεύματα! 600 μέτρα έξω από την πόλη του Αρφίν μας λέγανε την Τρίτη. 400 μέτρα την Τετάρτη! Την Πέμπτη τους έκοψε το νερό κι ο Ερντογάν έλεγε με απόλυτη σιγουριά ότι το βράδυ θα έφτανε στο
κέντρο της πόλης γιατί οι αντάρτες θα είχαν … καρνιάσει από την δίψα! Την Παρασκευή γράφανε ότι κατέλαβε τα ¾ της πόλης!
Σήμερα είναι Σάββατο κι ακόμα να … καταλάβει ο Ερντογάν το Αφρίν! Τώρα θα ξεκουραστούν γιατί είναι Σ/Κ και ο τουρκικός στρατός δεν κάνει υπερωρίες! Οπότε από Δευτέρα ξέρετε εσείς! Κάθε μέρα θα μπαίνει στο Αφρίν αλλά κάθε μέρα απ έξω θα είναι!
Για να καταλάβω, άμα το καμάρι του ΝΑΤΟ, ο δεύτερος σε μέγεθος στρατός της Συμμαχίας, δεν μπορεί να καταλάβει από τις 9 Μαρτίου μια πόλη που φρουρείται από 4.000 κατσαπλιάδες αντάρτες που έχουν μόνο λιανοντούφεκα και μερικά RPG, τι θα συμβεί άμα επιχειρήσει να μπουκάρει σε καμιά σοβαρή χώρα που διαθέτει 3-4 χιλιάδες άρματα , 200 μαχητικά, 101 πολεμικά πλοία , 4 κορυφαία διεθνώς φονικά υποβρύχια και 4.500 στοιχεία πυροβολικού;;;
Ούτε δόντι δεν θα βρούν οι μανάδες των τούρκων στρατιωτών! Ούτε δόντι αδέρφια!!!
ΥΓ1
Μα καλά ρε πουθενάδες, τίποτα δεν μάθατε από την πολιορκία της Ράκκα;;;
ΥΓ2.
Πάντως αυτές τις μέρες, ο Τουρκικός και ο Ελληνικός Τύπος, πρέπει να έχουν σπάσει ρεκόρ παραπληροφόρησης! Για να μην πω ότι πρέπει να έσπασαν ρεκόρ μ@λακίας κι εκτεθώ στα … μάτια σας δηλαδή!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις