Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Μακάρι το θέμα των 2 συλληφθέντων να λυνόταν με φωτογραφίες…Ο Α/ΓΕΣ στον Έβρο

Σαββατοκύριακο στον Έβρο για τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, όπως μας πληροφορεί το γραφείο Τύπου του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (3 Μ/Κ ΤΑΞ – «ΡΙΜΙΝΙ») και συγκεκριμένα το ΕΦ 1.
Ο Αρχηγός παρακολούθησε δραστηριότητες του προσωπικού των τμημάτων της Προκάλυψης και διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, τη γνώση της αποστολής και την ετοιμότητά του”.
Δεν θυμόμαστε πόσες φορές έχει επισκεφθεί τον Έβρο ο Α/ΓΕΣ κατά τη διάρκεια του ενός χρόνου που είναι στη θέση του…Απ΄ ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος οι επισκέψεις από μόνες τους με ή χωρίς φωτογράφηση δεν βοήθησαν και τόσο… Το ίδιο ισχύει και για τη τωρινή επίσκεψη από την οποία και οι φωτογραφίες. Καλό είναι έστω και τώρα να ασχοληθούμε με την ουσία των προβλημάτων του Στρατού και όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων να προσπαθήσουν τουλάχιστον να τα λύσουν.
Η σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας αν δεν έχει ακόμη γίνει ακόμη κατανοητό έχει βάλει σε τεράστια περιπέτεια την χώρα…Αυτό νομίζουμε ότι έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό στο Μέγαρο Μαξίμου, το ΥΠΕΘΑ και είμαστε βέβαιοι ότι έχει γίνει κατανοητό και στο ΓΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις