Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο "Γίγαντας" την άρπαξε από την παραδεισένια παραλία μέσα από τα χέρια του άνδρα της και την βίασε μέχρι θανάτου στη ζούγκλα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η συγκλονιστική υπόθεση του άγριου βιασμού και του φριχτού θανάτου της 39χρονης Jessica Colker στη ζούγκλα της Γρενάδα στην Καραϊβική, στις 24 Ιανουαρίου του 2016 είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ήταν διακοπές με τον 64χρονο (σήμερα) άνδρα της Brian Melito και απολάμβαναν τη ρομαντική τους βόλτα σε μια από τις ερημικότερες παραλίες του νησιού όταν ο 29χρονος David Benjamin επιτέθηκε στο ζευγάρι και πήρε με τη βία μαζί του στη ζούγκλα τη γυναίκα αφού τους απείλησε με μαχαίρι.
Εκεί βίασε άγρια την Jessica και στη συνέχεια την στράγγαλισε.

Ο άντρας της άτυχης γυναίκας έσπασε την σιωπή του δύο χρόνια μετά και μίλησε στη "Daily Mail" κάνοντας τους πάντες να "ραγίσουν".
Αφηγούμενος τις δραματικές στιγμές είπε "κάποια στιγμή η Jessica στράφηκε προς το μέρος μου ενώ μας απειλούσαν με το μαχαίρι και μου είπε τρέξε. Απλά θα μετανιώνω για πάντα. Αλλά ακολούθησα τη συμβουλή της και της είπα ότι θα γυρίσω. Σε μια στιγμή χάθηκαν όλα μου τα όνειρα και οι φιλοδοξίες».
Ο Brian Melito και η Jessica Colker είχαν παντρευτεί ένα χρόνο πριν από τις ονειρικές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία. Μάλιστα διάλεξαν την Γρενάδα καθώς θεωρείται για τους Αμερικανούς τουρίστες ως ένας παραδεισένιος και εξαιρετικά ασφαλής προορισμός στην Καραϊβική.
Ο βιαστής - φονιάς ήταν μέλος συμμορίας και γνωστός με το όνομα "Γίγαντας". Επί δύο χρόνια μετά το φρικιαστικό περιστατικό αρνιόταν την ενοχή του αλλά τελικά ομολόγησε το έγκλημα και το δικαστήριο αποφάσισε να τον στείλει πίσω από τα σίδερα της φυλακής για πάντα.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το ξέσπασμα του συζύγου της άτυχης Jessica:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις