Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Οι Γερμανοί «πληρώνουν» την τουρκική διείσδυση στην χώρα: Τούρκοι πυγμάχοι δρουν σαν παρακράτος του Ερντογάν

Οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να πληρώνουν την χρόνια διείσδυση των Τούρκων στην χώρα τους.
Πάνω από 1.000 αστυνομικοί ερεύνησαν τα γραφεία των Osmanen Germania στα κρατίδια της Βάδης Βυρτεμβέργης,
της Έσσης και της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας και κατέσχεσαν ναρκωτικά, όπλα και συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.Εφόδους κατά μιας εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης πυγμάχων που ενέχεται σε βίαια εγκλήματα και θεωρείται το «μακρύ χέρι» της κυβέρνησης Ερντογάν στη Γερμανία έκανε η αστυνομία.
Την επιχείρηση συντόνισε το υπουργείο Εσωτερικών με την υποψία ότι οι Osmanen Germania, που είναι καταχωρημένοι επισήμως ως πυγμαχική λέσχη- ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητας.
Σύμφωνα με τις Αρχές της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας οι Osmanen Germania έχουν στενές σχέσεις με την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του, το AKP, που τους θεωρούν «μαχητές κατά της τρομοκρατίας».
Η οργάνωση είναι γνωστή στη Γερμανία για τις εθνικιστικές, ακροδεξιές απόψεις της. Έχει συγκρουστεί στο παρελθόν με ομάδες Κούρδων, ενώ στοχοθετεί και το κίνημα του ιμάμη Γκιουλέν. Από την άλλη οι τουρκικές Αρχές θεωρούν τους Osmanen Germania «μαχητές κατά της τρομοκρατίας»,

Μεταξύ άλλων η συμμορία κατηγορείται ότι καταφεύγει στη βία για να επεκτείνει την εδαφική της επιρροή και να επιβληθεί σε αντίπαλες ομάδες.
Διαθέτει 22 παραρτήματα και περίπου 300 μέλη, πολλά εκ των οποίων τουρκικής καταγωγής, σε ολόκληρη τη Γερμανία. Οκτώ μέλη της δικάζονται αυτή την περίοδο για απόπειρα δολοφονίας, εκβιασμό, εξώθηση σε πορνεία και μαστροπεία στη Στουγγάρδη.
Προπαγανδιστικό βίντεο που ανήρτησαν οι Osmanen Germania στο Διαδίκτυο.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις