Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Σε πανικό οι Τούρκοι ! Ο Ερντογάν ζητά συλλήψεις Χρυσαυγιτών για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας!

Σοκ και δέος στα βρώμικα, ανθελληνικά κυκλώματα του Ερνογάν προκαλεί η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής. Μετά την
 μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου στην τουρκική πρεσβεία ενάντια στην αιχμαλωσία των 2 Στρατιωτικών μας, το τουρκικό κράτος και παρακράτος
λύσσαξαν στην κυριολεξία.
Με επίσημη ανακοίνωσή τους οι μογγόλοι ζητούν επειγόντως συλλήψεις Χρυσαυγιτών με αφορμή το κάψιμο της τουρκικής σημαίας από Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες. Το σκυλολόι του Ερντογάν έχει συνηθίσει να συνδιαλέγεται με γιουσουφάκια από την εποχή που έκανε κουμπαριές με τους Ελλαδίτες υποτελείς του, μέχρι τον σημερινό διασυρμό και τις αλλεπάλληλες προκλήσεις σε Αιγαίο και Έβρο.
Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι υπάρχει μία πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, που αντιστέκεται στις βάρβαρες τουρκικές μεθοδεύσεις και διεκδικεί τα εθνικά δίκαια της Πατρίδας μας.
Για την ιστορία, αναδημοσιεύουμε την γελοία και παραληρηματική ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ. σε βάρος της Χρυσής Αυγής: «Καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της σημαίας μας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της Τουρκίας που οργάνωσε στην Αθήνα το ρατσιστικό πολιτικό κόμμα στις 5 Μαρτίου. Απαιτούμε οι ελληνικές Αρχές να συλλάβουν τους δράστες που διέπραξαν αυτή την αποτρόπαια πράξη κατά της σημαίας μας και να τους φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό».
– Όσο οι μογγόλλοι λυσσάνε και ζητούν συλλήψεις Χρυσαυγιτών, εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 
Να συλληφθεί ο Ερντογάν και η βάρβαρη συμμορία του, που ευθύνονται για αναρίθμητα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να παραπεμφθούν στα διεθνή ποινικά δικαστήρια.
– Όσο οι βάρβαροι τούρκοι προκαλούν τον Ελληνισμό σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη, εμείς ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Την Ιωνία, τον Πόντο, την Μικρά Ασία, τον έλεγχο των Στενών και όλα τα ελληνικά εδάφη που παράνομα καταπάτησαν οι τούρκοι διαπράττοντας γενοκτονίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις