Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τι σας κάνει καταθλιπτικούς, ανάλογα με το ζώδιό σας

Είναι στιγμές που νιώθετε πολύ down. Κι όπως λένε πολλοί «Η ζωή είναι δύσκολη και τη στιγμή που θα το αποδεχτείτε αυτό, θα γίνει ευκολότερη».

Αν λοιπόν, ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσεις, τότε ίσως είναι πιο εύκολο να βρεις τη λύση. Ποιος είναι ο ρόλος της αστρολογίας και του ζωδίου σας σε αυτό; Μπορεί να βοηθήσει το ζώδιό σας;
Σε πολλές περιπτώσεις, ναι. Για παράδειγμα, για ένα άτομο η ιδέα της παραμονής στο σπίτι και το να μην κάνει τίποτε μπορεί να είναι το χειρότερο πράγμα γι΄αυτόν, σε αντίθεση με κάποιον άλλον που μπορεί να ονειρεύεται τη μοναχική ζωή.
Τα ζώδια μας λένε πολλά όταν πρόκειται για το τι ακριβώς μπορεί να μας προκαλέσει κατάθλιψη. Ποια είναι όμως τα πιο καταθλιπτικά ζώδια και τι προκαλεί τα συναισθήματα της κατάθλιψης για καθένα από αυτά;
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Αυτό που καταπνίγει τον Κριό, παραμένει άγνωστο. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να «καούν» πολύ εύκολα και αν η προσοχή σας δεν είναι στραμμένη επάνω τους, βυθίζονται στην κατάθλιψη. Είναι ανένδοτοι όσον αφορά στην έγκρισή τους από εσάς, την οποία και περιμένουν κάθε στιγμή, κι αν δεν το κάνετε, βουλιάζουν σε μαύρες σκέψεις.
Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Στασιμότητα. Έχουν γεννηθεί γι’ αυτήν και τείνουν να αναζητούν εύκολες καταστάσεις που καταλήγουν στο τέλος, να είναι βαρετές ακόμη και για τους ίδιους. Ωστόσο, αναζητούν περισσότερα, κάτι που ξέρουν ότι είναι λάθος, αλλά το κάνουν ούτως ή άλλως.
Δίδυμοι ( 21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ερωτική απογοήτευση. Ναι, όλοι πέφτουμε σε κατάθλιψη εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης, αλλά οι Δίδυμοι απλά δεν το ξεπερνούν. Θα συνεχίσουν να μεταφέρουν την προδοσία και την χαμένη αγάπη για όλη τους τη ζωή.
Κι ενώ μπορεί να γελούν, να θυμάστε: αυτά είναι οι άνθρωποι με τα «δάκρυα του κλόουν». Το εξωτερικό προσωπείο καλύπτει τον εσωτερικό πόνο.
Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Είναι πιο δυστυχισμένοι όταν δεν είναι όμορφοι. Μπορεί να ακούγεται επιφανειακό, αλλά οι Καρκίνοι ποντάρουν πολύ στην εμφάνισή τους και αν δεν μοιάζουν εξωτερικά με το ιδανικό, πέφτουν σε κατάθλιψη.
Καταπολεμούν την κατάθλιψή τους με φυσική άσκηση, κι όλα στο τέλος βαίνουν καλώς.
Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Τα λιοντάρια ταράζονται πολύ όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν, είτε είναι ένα πρόσωπο, ένα πράγμα ή μια ιδέα. Οι Λέοντες θέλουν να έχουν τον έλεγχο κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίζουν, πέφτουν σε κατάθλιψη.
Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ο Παρθένος πέφτει σε κατάθλιψη σκεπτόμενος τη δική του ζωή. Έχουν την τάση να ανατρέπουν και να δημιουργούν φανταστικά σενάρια στο κεφάλι τους και πάντα αυτά τα σενάρια καταλήγουν σε καταστροφή.
Οι Παρθένοι έχουν την τάση να περιμένουν πάντα τις κακές στιγμές, με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τη στιγμή με βαριά κατάθλιψη.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Είναι το freak του ζωδιακού κύκλου που στενοχωριέται και πέφτε σε κατάθλιψη όταν δεν μπορεί να ελέγχει τα πάντα γύρω του. Κι όταν η ζωή του γίνει λίγο πιο τρελή, γίνεται ακόμη πιο έξαλλος λόγω της έλλειψης ελέγχου. Αυτό προκαλεί κατάθλιψη και άγχος γι’ αυτές τις ευαίσθητες ψυχές.
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο φόβος καταπνίγει τον Σκορπιό. Θέλουν να ζουν αβίαστα, να κάνουν ότι θέλουν και να απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Το αγαπούν τόσο πολύ αυτό που γνωρίζουν πως αυτό δε θα διαρκέσει για πάντα. Ο φόβος του θανάτου όμως, στοιχειώνει και καταθλίβει τον Σκορπιό.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Το να είναι μόνοι. Παραδόξως, το μόνο ζώδιο που περνά καλύτερα όταν είναι μόνο κρύβει επίσης το γεγονός πως ανησυχεί μήπως και μείνει μόνος για πάρα πολύ καιρό. Οι Τοξότες είναι μοναχικοί άνθρωποι που μάλιστα το λατρεύουν... μέχρι να τους έρθει η αναλαμπή πως μπορεί να εί’ναι μόνοι για πολύ καιρό.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Το γήρας καταπνίγει τον Αιγόκερω. Ποτέ δεν αποδέχονται πως αυτή είναι μια φυσικηλ΄διαδικασία και πάντα αγωνίζονται ενάντια στις πιθανότητες.
Οι Αιγόκεροι είναι οι πρώτοι που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για να αλλάξουν την εμφάνισή τους, αλλά αργά ή γρήγορα το πέρασμα του χρόνου τους κάνει την εμφάνισή του και τους αφήνει με βαριά κατάθλιψη.
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Μην τολμήσετε να πείτε ποτέ σε έναν υδροχόο πως κάνει λάθος. Είναι ικανός να περάσει όλη του τη ζωή προσπαθώντας να σας αποδείξει ότι εσείς κάνετε λάθος, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι σωστός.
Η ίδια η μάχη αυτή τους αποδυναμώνει, τους καταβάλει, καθώς δεν είναι στη φύση τους να αμύνονται. Όλο αυτό τους προκαλεί κατάθλιψη καθώς και απελπισία.
Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η οικογένεια είναι αυτή που προκαλεί κατάθλιψη στους Ιχθύες και όχι τόσο η ίδια η οικογένεια όσο η αδυναμία να μαζευτεί όλη η οικογένεια μαζί. Λατρεύουν την τάξη και την παράδοση και όταν η οικογενειακή ζωή τους φαίνεται να βγαίνει εκτός πορείας, το ίδιο παθαίνουν κι αυτοί.
Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, αλλά όταν πρόκειται για αίμα, το απεχθάνονται και αυτό τους προκαλεί κατάθλιψη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις