Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

VIDEO - Έτσι θα ΄ναι οι αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος! Η πρόταση της Renault

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ ΡΟΜΠΟΤ!

Στην 88η έκθεση της Γενεύης, η Renault, με την αποκάλυψη του πρωτότυπου EZ-GO, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος. 120 χρόνια από την γέννηση της, η Renault πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά,
ανοίγοντας το δρόμο ώστε οι αστικές μετακινήσεις να γίνουν πιο άνετες, ασφαλείς, ευχάριστες, αλλά και προσιτές για όλους.
Μια παρέα πέντε φίλων που διασκεδάζουν αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Έτσι απλά μέσω της συσκευής του κινητού τους τηλεφώνου καλούν ένα ρομπο-ταξί, ένα όχημα που κινείται αυτόνομα και είναι σχεδιασμένο για το αστικό περιβάλλον. Το όχημα μεταφέρει τον κάθε επιβάτη στο σπίτι του με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.
Το παραπάνω παράδειγμα αποτελεί μόνο μία από τις περιπτώσεις όπου οχήματα σαν το πρωτότυπο Renault EZ-GO θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις πόλεις του μέλλοντος. Εργαζόμενοι, τουρίστες, μητέρες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα με κινητικά προβλήματα, όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη μετακίνηση τους με το Renault EZ-GO.
Κεντρική ιδέα πίσω από τη δημιουργία του εντυπωσιακού πρωτοτύπου, είναι η ελευθερία μετακίνησης για όλους. Το EZ-GO είναι ένα ηλεκτρικό*, αυτόνομο όχημα με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να είναι ιδιαίτερα πρακτικό και αποδοτικό. Η φιλοσοφία “Easy Life”, που πιστά υπηρετεί η Renault εδώ και 120 χρόνια, αντικατοπτρίζεται απόλυτα στο EZ-GO. Η άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό μέσω του ανοιγόμενου εμπρός μέρους και της ράμπας εισόδου, οι άνετες θέσεις σε σχήμα U και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες είναι μερικά από τα στοιχεία που δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τις καθημερινές μετακινήσεις. Η ασφάλεια επίσης αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του EZ-GO με δεδομένο ότι η αυτόνομη οδήγηση έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των ατυχημάτων.
Το Renault EZ-GO αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, το οποίο συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων. Με μηδενικούς ρύπους, κορυφαία ασφάλεια για τους επιβάτες και τους πεζούς και ελευθερία πρόσβασης για όλους, συνδυάζεται αρμονικά με το αστικό τοπίο προσφέροντας ένα πιο ήρεμο και καθαρό περιβάλλον.
Το Renault EZ-GO είναι ένα πρωτότυπο, το οποίο όμως δείχνει ξεκάθαρα το όραμα για ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Με βάση το πρόγραμμα του Groupe Renault Drive The Future 2017-2022, η Renault σκοπεύει μέχρι το 2022 να παρουσιάσει και να λειτουργεί υπηρεσίες ρομπο-ταξί εγκαινιάζοντας ένα νέο τομέα στις δραστηριότητες της.
Για την ενημέρωση του κοινού πάνω στα θέματα που αφορούν στο μέλλον της αυτοκίνησης στα αστικά κέντρα, αλλά και γενικότερα στο μέλλον των μετακινήσεων, η Renault πρόσφατα δημιούργησε τον ιστότοπο www.sharedmobility.group.renault.com/en/

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις