Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Αρχιφύλακας του Τμήματος Αιγάλεω συνελήφθη να κλέβει 180 ευρώ και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Το ποσό των 180 ευρώ συνελήφθη να κλέβει αρχιφύλακας του Τμήματος Αιγάλεω χθες και ενώ εκτελούσε βάρδια στο σταθμό του μετρό της εν λόγω περιοχής.


Σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ, ο αρχιφύλακας αφού αρχικά παραπλάνησε την υπάλληλο βάρδιας του μετρό με το πρόσχημα να πάρει ένα τσιγάρο, εισήλθε στο χώρο όπου εργάζεται και φυλάει το ταμείο της, και σε λίγα λεπτά κατάφερε να αποσπάσει 180 ευρώ, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός.


Ωστόσο, κατά την αλλαγή της βάρδιας η επόμενη υπάλληλος αντιλήφθηκε κατά την καταμέτρηση την έλλειψη του ποσού και ζήτησε το λόγο από τη συνάδελφό της, η οποία θυμήθηκε ότι ο μόνος που είχε εισέλθει στον χώρο ήταν ο αρχιφύλακας. Όταν ο αστυνομικός ρωτήθηκε για το συμβάν, από την υπάλληλο που του επέτρεψε την είσοδο εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή.
Τότε η υπάλληλος του είπε: «Σου δίνω 10 λεπτά να τα επιστρέψεις στη θέση τους». Αν και ο αρχιφύλακας αρχικά το αρνήθηκε, στη συνέχεια, αφού αντιλήφθηκε το «λάθος του» και ενώπιον του προϊσταμένου βάρδιας του μετρό, επέστρεψε το ποσό, ζητώντας να μην δοθεί συνέχεια στο περιστατικό, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Μάλιστα, ο υπεύθυνος του μετρό κατήγγειλε στους άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον αρχιφύλακα, ότι ο τελευταίος έπιασε το υπηρεσιακό του όπλο, χωρίς όμως να το βγάλει από τη θήκη του, και απειλούσε πάνω στο πανικό του ότι θα αφαιρέσει τη ζωή του.

Παράλληλα, κατά τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, και παρόλο που ο υπεύθυνος βάρδιας επέμενε ότι δεν είδε τον αρχιφύλακα να τραβάει το όπλο του, η υπάλληλος ισχυρίστηκε με βεβαιότητα ότι το έκανε και σε αλλόφρονα κατάσταση της είπε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω, θα αυτοκτονήσω». Αμέσως μετά ο αρχιφύλακας συνελήφθη από τον αντιεισαγγελέα βάρδιας, του αφαιρέθηκε το όπλο και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις