Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΒΙΕΝΝΗ ! Τα ¨παιδιά-στρατιώτες¨ του Ερντογάν εμφανίστηκαν και στην Αυστρία !

Μετά από το ρατσιστικό σόου με τα παιδάκια σε τζαμί που ανήκε στην DITIB στην πόλη Χέρφορντ της Γερμανίας, παρόμοιο έγινε και σε τζαμί της Βιέννης.
………………….
H DITIB είναι από τις πιο σημαντικές οργανώσεις του καθεστώτος Ερντογάν στην Γερμανία. Σε μια εκδήλωση της σε τζαμί, έβαλαν στρατιωτικές στολές στα παιδιά, τους έδωσαν να κρατάνε παιχνίδια-όπλα και τα έβαλαν να πούνε ρατσιστικά τραγούδια.

Μετά από το σόου που είχε κάνει ο ΠτΔ. Ερντογάν με τα παιδιά που ήταν ντυμένα στρατιώτες, παρόμοια εικόνα-σόου εμφανίστηκε και στην Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Σε τζαμί που ανήκει στην ΑΤΙΒ (η αυστριακή έκδοση της DITIB) και σε θεατρικό που είχε την ονομασία ¨Μάρτυρες του Τσανάκκαλε¨ οργανώθηκε μια ρατσιστική επίδειξη από τα παιδιά.
…………..
Ο δημοτικός σύμβουλος Βιέννης Γιούργκεν Τζερνοχόσζκι (μέλος του κόμματος SPÖ) ζήτησε η Διεύυνση Ναολαίας να επέμβει και να αρχίσει ΕΔΕ κατά του τζαμιού εκεί, Ο υπουργός Προεδρίας της Αυστρίας Γκερνότ Μπλουμέλ, δήλωσε πως μεά από την εμφάνιση των εικόνων αυτών, έδωσε εντολή και κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
   
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

http://tourkikanea.gr/2018/04/cami-27/
https://anfturkce.net/guncel/erdogan-in-cocuk-askerleri-avusturya-da-da-ortaya-cikti-106657

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις