Κυριακή 29 Απριλίου 2018

EKTAKTO - Μίλησε η 21χρονη – Έδωσε τον εγκέφαλο και το κίνητρο του διπλού φονικού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (28/04) ο 22χρονος Κύπριος συλληφθείς ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το διπλό φονικό του Στροβόλου που διεπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Απριλίου στην οδό Ζάλογγου με θύματα το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Ο 22χρονος παρουσιάστηκε και αυτός χωρίς δικηγόρο ενώ σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης εναντίον όλων των υπόπτων ερευνώνται 13 αδικήματα μεταξύ αυτών και της κατηγορίας του φόνου εκ προμελέτης.
Να σημειώσουμε πως ο ανακριτής της υπόθεσης, κ. Κουμέττου έκανε αναφορά στα ιατροδικαστικά ευρήματα των θυμάτων ενώ επισήμανε πως ο 33χρονος ύποπτος ανέφερε κατά την πρώτη του κατάθεση πως ξέρει τι έγινε και ποιο ήταν το κίνητρο.
Ο ανακριτής της υπόθεσης επεσήμανε οτι η 21χρονη ομολόγησε στην κατάθεση της πως σκοπός ήταν να κλέψουν το χρηματοκιβωτιο του ζεύγους ενώ έδωσε τον 33χρονο ως τον εγκέφαλο του εγκλήματος.
Η 21χρονη στην καταθεση της ανέφερε επίσης πως ο 22χρονος είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε στην οδό Ζαλόγγου τον 33χρονο.
Θυμίζουμε  πως ο 33χρονος ύποπτος Λ.Τ. στην κατάθεση του την Παρασκευή (27/4), κατονόμασε στην Αστυνομία τον αδελφό του, τον 23χρονο Λ.Σ. ως τον δολοφόνο του ζεύγους Χατζηγεωργίου.
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, Κούμεττο Κουμέττου, ο δράστης ο οποίος βρισκόταν εντός της οικίας και σκότωσε το ζεύγος, όταν άνοιξε την πόρτα στον δεύτερο του είπε: 'εμασσιαίρωσα τους τζιαι τους θκυό'.
Πρόκειται μάλιστα για ετεροθαλή αδέλφια. Να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος κατονόμασε επίσης και την συμβία του ηλικίας 21 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις