Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Μουσουλμάνοι της Αλβανίας κατά Ερντογάν! Μόνο στη Θράκη κάποιοι τον "προσκυνούν"

Στη Θράκη το τουρκικό προξενείο “αλωνίζει” χρησιμοποιώντας “πυρήνες” που εδώ και χρόνια επιδιώκουν την τουρκοποίησή της.
Η ατιμωρησία έχει αποθρασύνει τους “σκληρούς” της Θράκης που δεν δηλώνουν μόνο Τούρκοι αλλά συμπεριφέρονται ανοιχτά ως εχθροί της Ελλάδας ζώντας στην επικράτειά της.

Κι αλλού στα Βαλκάνια υπάρχουν μουσουλμανικές μειονότητες, αλλά αντιμετωπίζουν διαφορετικά το καθεστώς Ερτογάν. Ακόμη και στην Αλβανία…

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Τέλεγκραφ, ο επικεφαλής της αλβανικής μουσουλμανικής κοινότητας, Skender Brucaj στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό τηλεοπτικό σταθμό RTSH στην εκπομπή ‘JAVA’ αναφέρθηκε στην προσέγγιση του Προέδρου της Τουρκίας προς τους Αλβανούς των Βαλκανίων.

Ο Brucaj τόνισε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος επιζητά έναν ρόλο που δεν του ανήκει και αναφερόμενος στην παλιά φιλία μεταξύ Αλβανίας-Τουρκίας καθώς και στην υποστήριξη που έχει επιδείξει η Τουρκία στην αλβανική μουσουλμανική κοινότητα υπογράμμισε ότι: «Ο αλβανικός λαός τοποθετεί το φίλο πάντα στην κεφαλή του τραπεζιού αλλά, εάν αυτός, παρά τον σεβασμό, ζητά να είναι και κύριος του σπιτιού, αυτό είναι απαράδεκτο. Κανένας δεν μπορεί να υποδύεται ότι είναι κύριος του σπιτιού στο σπίτι του άλλου».


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις