Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο Στρατός της Συρίας βρήκε δύο πυραύλους των ΗΠΑ που δεν είχαν εκραγεί... ήταν σε καλή κατάσταση, τους παρέδωσαν στον ρωσικό στρατό.

Ο Στρατός της Συρίας βρήκε δύο πυραύλους που δεν είχαν εκραγεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας
τη νύχτα του Απριλίου του 14, και οι δύο πύραυλοι ήταν σε καλή κατάσταση, τους παρέδωσαν στον ρωσικό στρατό....


Δύο μη εκραγέντες πύραυλοι  cruise  που έπεσαν στη Συρία στις 14 Απριλίου παραδόθηκαν από τον  Συριακό στρατό στους Ρώσους ομολόγους τους ανέφεραν τα  ΜΜΕ. Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Boris Rozhin μιλάει στον αέρα από το  ραδιόφωνο Sputnik, γιατί χρειάζονται τα  όπλα που λαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο.


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν μια πηγή στο υπουργείο Άμυνας της Συρίας λέγοντας ότι δύο στρατιωτικοί πύραυλοι  που δεν εξερράγησαν  στη Συρία κατά τη διάρκεια της επίθεσης της 14ης Απριλίου βρέθηκαν από τους Σύριους  στρατιώτες και παραδόθηκαν στον Ρωσικό στρατό.

Η μεταφορά των Αμερικανικών πυραύλων από τη Συρία στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία το πρωί της 14ης Απριλίου έπληξαν με  ρουκέτες στις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της Συρίας, οι οποίες πιστεύουν ότι χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χημικών όπλων.
Εξαπέλυσαν  πάνω από εκατό βλήματα. Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε τις επιθέσεις ως πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους.
Ταυτόχρονα, ούτε οι Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ούτε οι ντόπιοι κάτοικοι  επιβεβαίωσαν το γεγονός της χημικής επίθεσης, λόγος για το οποίο αποτέλεσε το πρόσχημα για τις επιθέσεις. 

Ο εμπειρογνώμονας του Κέντρου Στρατιωτικής και Πολιτικής Δημοσιογραφίας Μπόρις Ρόζιν στο ραδιόφωνο Σπούτνικ ανέφερε ότι ο στρατιωτικός εξοπλισμός που αποκτήθηκε κατ 'αυτόν τον τρόπο μελετάται πάντα λεπτομερώς.

«Οι τοπικοί πόλεμοι στους οποίους συμμετέχει φυσικά ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιούνται επίσης για την  συλλογή πληροφοριών για τα όπλα άλλων εμπλεκόμενων φορέων και στη συνέχεια εξετάζουν ποιες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για δικό τους όφελος είτε για να αναπτύξουν αντίμετρα.
 Μπορεί να αποκαλύψουν  μερικές νέες τεχνικές λύσεις που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί στους πυραύλους τους για να ξεπεράσουν τα συστήματα αεράμυνας, να θέσουν ψευδείς στόχους και παρεμβολές και κατά συνέπεια να αναπτυχθούν αποτελεσματικότερα μέτρα αντιμετώπισης αυτού του είδους όπλων ", δήλωσε ο Μπόρις Ρόσιν.

Σημείωσε ότι η μελέτη των πυραύλων που παρέδωσαν οι Σύροι θα είναι  τουλάχιστον χρήσιμη για το ρωσικό στρατό. "Δεν λέγεται ποιοι πυραύλοι στάλθηκαν, αλλά, ας πούμε, αν  ήταν οι Tomahawks". Αυτοί  οι  πύραυλοι  δεν είναι σίγουρα νέοι , αλλά εκσυγχρονίζεται, όπου οι Αμερικανοί παρουσιάζουν κάτι νέο.

 "Συνεπώς, η εξέταση των σημερινών τεχνικών χαρακτηριστικών αυτών των   πυραύλων θα είναι τουλάχιστον χρήσιμη για τους Ρώσους στρατιωτικούς. Εάν έχουν κάτι πραγματικά πολύτιμο εγκατεστημένο σε αυτούς, αυτό θα επιτρέψει να ληφθεί υπόψη αυτό το σημείο για την ανάπτυξη προηγμένων Ρωσικών συστημάτων αεράμυνας , "πιστεύει ο Μπόρις Ρόσιν.


Το ραδιόφωνο Sputnik έχει μια μεγάλη δημοσιότητα στο Facebook [1], και για εκείνους που προτιμούν την εγχώρια, "VKontakte" [2]. Υπάρχει επίσης το Twitter [3], όπου όλα είναι σύντομα, αλλά ευρύχωρα. Σας το Υποσχόμαστε!


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις