Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο Πεσκόφ σχετικά με τη δυνατότητα παροχής στην Συρία των S-300 είπε: "Διαβάστε προσεκτικά!"

Αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-300. Φωτογραφία αρχείου
 ΜΟΣΧΑ, 19 Απριλίου - RIA Novosti. Ο  εκπρόσωπος του Προέδρου  εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ ρωτήθηκε  αν το Κρεμλίνο υποστηρίζει την προσφορά ρωσικών S-300 στη Συρία,
και  ζήτησε να διαβάσουν  προσεκτικά τη δήλωση [1] του Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την επίθεση της Ουάσινγκτον, του Λονδίνου και του Παρισιού κατά της Δαμασκού.


"Διαβάστε την προεδρική δήλωση, που έγινε λίγες ώρες μετά την επίθεση και την επιθετικότητα εναντίον της Συρίας Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο!", Τόνισε.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία το πρωί της 14ης Απριλίου έπληξαν με πυραυλικές  επιθέσεις τις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της Συρίας, οι οποίες πιστεύουν ότι χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χημικών όπλων. Από τις 03:42 ώρα  Μόσχας μέχρι τις 05:10 ώρα  Μόσχα εξαπέλυσαν  περισσότερους από 100 πυραύλους, εκ των οποίων οι 71 κατέρρευσαν από  την αεροπορική άμυνα της Συρίας. Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων , κανείς δεν πέθανε, η καταστροφή στη γη επίσης αποδείχθηκε ελάχιστη. Οι ρωσικές δυνάμεις δεν συμμετείχαν, αλλά παρακολούθησαν όλες τις εκτοξεύσεις.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν περιέγραψε τις επιθέσεις ως πράξη επιθέσεων εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους, παρά το γεγονός ότι ούτε οι Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ούτε οι ντόπιοι κάτοικοι επιβεβαίωσαν το γεγονός μιας χημικής επίθεσης.

Ο πρόεδρος δεν ανέφερε το S-300 στη δήλωσή του.

 Την ίδια στιγμή, μετά την επίθεση του  Συνασπισμού  από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο, είπαν ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επανέλθει στο ζήτημα των παραδόσεων του αντιαεροπορικά πυραυλικού συστήματος S-300  στη Συρία και σε άλλες χώρες.
Η εξέλιξη της  της κατάστασης - στο ειδικό κεφάλαιο του  RIA Novosti "Ο πόλεμος στη Συρία [2]"
>>


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

References

  1.  заявление
       ( http://www.kremlin.ru/events/president/news/57257 )
  2.  Война в Сирии
       ( http://ria.ru/syria/ )

https://ria.ru
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2018/04/s-300.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις